Γιος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας ο νεαρός που αυτοκτόνησε στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Γιος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας ο νεαρός που αυτοκτόνησε στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Ο νεαρός άντρας άφησε μέσα στο αυτοκίνητό του σημείωμα με τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του - Η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Γιος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας ο νεαρός που αυτοκτόνησε στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
Γιος γνωστού επιχειρηματία που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα είναι ο νεαρός άντρας που αυτοκτόνησε πέφτοντας από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, λίγο μετά τις επτά το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr, ο άνδρας έπεσε από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και ελέγχου της κυκλοφορίας.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε όταν οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας περίπου στις 07:15 το πρωί είδαν από τις κάμερες ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ανατρέχοντας στο υλικό που είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας οι υπάλληλοι της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου είδαν το νεαρό άντρα σκαρφαλωμένο στα κάγκελα της γέφυρας. Όπως πληροφορείται το protothema.gr, το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται πάνω στη γέφυρα έχει παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές.

Κλείσιμο
Αφού διαπιστώθηκε ότι ο άντρας δεν βρισκόταν πια πάνω στα κάγκελα της γέφυρας ειδοποιήθηκε το λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άντρα που συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα. Στην επιχείρηση συμμετέχουν και αλιευτικά σκάφη, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ, που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το αυτοκίνητο του 29χρονου Πατρινού ήταν σταθμευμένο περίπου στα μισά της γέφυρας στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο. Στο όχημα βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα έθετε τέρμα στη ζωή του. 

Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Διαβάστε αναλυτικά στο thebest και στο nafpaktianews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης