Βόλος: Με ληστεία στα ΕΛΤΑ «συνδέουν» τους δράστες της επίθεσης του bodybuilder

Βόλος: Με ληστεία στα ΕΛΤΑ «συνδέουν» τους δράστες της επίθεσης του bodybuilder

Η μοτοσικλέτα, οι full-face κουκούλες και η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησαν τον 37χρονο επιχειρηματία «δείχνουν» την εμπλοκή τους

TEE: Στρεβλώσεις στα έργα αν πέσουν οι τιμές των μηχανικών
Βόλος: Με ληστεία στα ΕΛΤΑ «συνδέουν» τους δράστες της επίθεσης του bodybuilder
Στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι συλληφθέντες για τον πυροβολισμό του 37χρονου Μανώλη Καραμανλάκη εμπλέκονται με ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, έχουν εντοπίσει οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, που ερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα του e-volos.gr.

Πρόκειται για τη ληστεία που έγινε στις 25 Ιουλίου στα ΕΛΤΑ Νεαπόλεως Βόλου και με την οποία φαίνεται να συνδέονται τα δύο αδέρφια, που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας για τον πυροβολισμό εξ' επαφής του επιχειρηματία και bodybuilder, στο κατάστημά του, στον Βόλο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ευρήματα της έρευνας, μεταξύ των οποίων και η καραμπίνα, η οποία εντοπίστηκε, μαζί με τις full-face κουκούλες των δραστών, μέσα σε τσάντα πλησίον του σπιτιού τους στην περιοχή Μελισσατίκων, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα, που στις 25 Ιουλίου πραγματοποίησαν την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Νεαπόλεως, με λεία 7.200 ευρώ. Αυτό τουλάχιστον καταμαρτυρούν όλα τα στοιχεία, κυρίως όμως η μοτοσυκλέτα με την οποία τότε είχαν διαφύγει. Η καραμπίνα έχει ήδη σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Τα δύο αδέρφια, 27 και 33 ετών, το μεσημέρι της Τρίτης ζήτησαν και έλαβαν από τον Ανακριτή, 48ωρη προθεσμία ώστε να απολογηθούν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του 37χρονου αθλητή, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς σοβαρή, αλλά σταθερή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης