Έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε κολόνα της ΔΕΗ
Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Δράμας, όπου ένας 56χρονος εναερίτης έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε ύψος σε κολόνα της ΔΕΗ
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον εναερίτη χωρίς σφυγμό στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών για την επαναφορά του, ο 56χρονος δεν επανήρθε και λίγο μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.