Καταφύγιο στις παραλίες της Αττικής βρήκαν όσοι δεν κατάφεραν να αποδράσουν το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου σε κάποιο προορισμό και έμειναν στην Αθήνα.
Οι παραλίες γέμισαν με λουόμενους από το πρωί της Κυριακής έως το απόγευμα, την ώρα που αρκετοί εκδρομείς επιστρέφουν από τις διακοπές τους.
Το αδιαχώρητο επικράτησε σε Ανάβυσσο, Σαρωνίδα και Λαγονήσι, με τους λουόμενους να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης σε οργανωμένες και μη παραλίες.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας