Έκρηξη σε ταβέρνα στο Μαρούσι - Δύο τραυματίες, δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η έκρηξη έγινε σε φιάλη προπανίου - «Άκουσα έναν τρομακτικό θόρυβο και μετά άκουσα τις φωνές των κοριτσιών που είχαν πάει για να ανοίξουν το μαγαζί», περιγράφει κάτοικος της περιοχής
Εκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ταβέρνα στο Μαρούσι, στην οδό Πάρνωνος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη έγινε λίγο μετά τις 6 το πρωί, σε φιάλη προπανίου, η οποία ήταν στην κουζίνα του μαγαζιού.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δυο άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
«Άκουσα έναν τρομακτικό θόρυβο και μετά άκουσα τις φωνες των κοριτσιων που είχαν πάει για να ανοίξουν το μαγαζί. Από την έκρηξη και το ωστικο κύμα άνοιξε και η πόρτα του σπιτιού μου», είπε κάτοικος της περιοχής.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.