Θλίψη έχει σκορπίσει στις τάξεις της ΕΛΑΣ ο θάνατος του 35χρονου αστυνομικού Παναγιώτη Μιχάλακα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό σήμερα τα ξημερώματα.
Ο Παναγιώτης Μιχάλακας ήταν για χρόνια ενεργός στον συνδικαλισμό αποτελώντας μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση, είχε διατελέσει και οδηγός του αστυνομικού διευθυντή Ιωάννη Νεζή.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 6:15 όταν ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Κατά πληροφορίες ο άτυχος αστυνομικός φορούσε κράνος
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους