Διοικητές νοσοκομείων: Ποιοι υποψήφιοι ετοιμάζονται για προφορικές εξετάσεις
Προσωρινούς πίνακες αποτελεσμάτων έχουν δύο από τις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες για τις οποίες η διαδικασία προχωρά προς τις προφορικές συνεντεύξεις των υποψηφίων
«Ξεκολλάει», όπως φαίνεται, η διαδικασία της επιλογής διοικητών δημόσιων νοσοκομείων, τουλάχιστον για κάποιες από τις Υγειονομικές Περιφέρειες. Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τους πίνακες με τους 15 επικρατέστερους υποψηφίους για δύο ΥΠΕ, την 3η και την 7η. Αυτό σημαίνει πως προχωράνε στο επόμενο στάδιο, τη διαμόρφωση των 7άδων και στη συνέχεια στην προφορική συνέντευξη. Στο μεταξύ εξετάζονται τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και για τις άλλες Υγειονομικές Περιφέρειες, μέσα από μια διαδικασία που έχει αποδειχθεί πολύ περισσότερο χρονοβόρα από όσο πίστευαν και περίμεναν οι υποψήφιοι.
Την περασμένη Παρασκευή το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τους πίνακες με τις 15άδες των υποψηφίων όπως προέκυψαν μετά τον έλεγχο συνδρομής των απαιτούμενων προσόντων των υποψηφίων στην κατάταξη βάσει της γραπτής εξέτασης για την κάλυψη θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των νοσοκομείων της 3ης και 7ης ΥΠΕ, δηλαδή Μακεδονίας και Κρήτης.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.