Νέα σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ένα λεπτό μετά τις 7 το πρωί σήμερα νοτιοδυτικά της Κρήτης.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών η δόνηση καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή 59 km νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας Χανίων με το εστιακό βάθος να εντοπίζεται στα 17,2 km.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία αν και η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νομό Χανίων δεν έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής ζημιές.
Υπενθυμίζεται ότι σεισμική δόνηση σημειώθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου στην ίδια περιοχή της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.
Σύμφωνα με τον σεισμολόγο και διευθυντή ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών Γεράσιμο Χουλιάρα, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, παρακολουθούν την σεισμική δραστηριότητα προκειμένου να δουν αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό.
Ο σεισμός όπως είπε χαρακτηρίζεται σχετικά επιφανειακός αλλά το εστιακό του βάθος αλλά και το γεγονός ότι σημειώθηκε σε υποθαλάσσια περιοχή ήταν σημαντικό, όπως είπε διαφορετικά θα γοινόταν πιο αισθητός.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.