Ζεσταίνουν τις μηχανές τους τα πλοία της ακτοπλοΐας ενόψει του Πάσχα. Για τη Μεγάλη εβδομάδα και ειδικά τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, οι πληρότητες έφτασαν το 80%, ενώ αναμένονται και οι επιβάτες της τελευταίας στιγμής.
Τα στατιστικά στοιχεία για το τρέχον τριήμερο, από την Παρασκευή έως και τη Μεγάλη Δευτέρα, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα δείχνουν ότι συνολικά έχουν προαγραμματιστεί 61 δρομολόγια από τον Πειραιά με 46.095 επιβάτες, ενώ από Ραφήνα16 δρομολόγια με 9.500 επιβάτες.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.