Ο απόλυτος Πασχαλινός προορισμός στην Ελλάδα
cover

Ο απόλυτος Πασχαλινός προορισμός στην Ελλάδα

Στην Κέρκυρα, στο νησί των Επτανήσων όπου πάντοτε το Πάσχα βιώνεται στην πληρότητά του, το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace αποτελεί ιδανική επιλογή για αναμνήσεις που θα γράψουν ανεξίτηλα και αυθεντικές εμπειρίες premium φιλοξενίας που θα μείνουν.

Για την Ελλάδα το Πάσχα δεν είναι απλώς η κορυφαία γιορτής της Χριστιανοσύνης, αλλά και η κατεξοχήν γιορτή της Άνοιξης και της απόδρασης στην ύπαιθρο. Ένα ξύπνημα της Φύσης και των αισθήσεων γεμάτο συναισθήματα για τους δικούς μας ανθρώπους, μια μοναδική ευκαιρία για να βιώσουμε παραδόσεις αιώνων, να στραφούμε στον εσωτερικό μας εαυτό, να ξεκουραστούμε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά, να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά. Το Πάσχα στην Ελλάδα είναι πάντοτε μια μοναδική εμπειρία, που αξίζει να τη βιώσεις στο έπακρο, κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Με το πνεύμα αυτό, ο Όμιλος Διβάνη (Divani Collection Hotels) που ηγείται της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα από το 1958, έχοντας στην κατοχή του 7 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, τα Μετέωρα, τη Λάρισα και την Κέρκυρα, ανανέωσε πλήρως το εμβληματικό ξενοδοχείο Divani Corfu Palace, προσφέροντας μας έναν ακόμη λόγο για να επιλέξουμε την Κέρκυρα. Ένα νησί συνυφασμένο με τις παραδόσεις και τα έθιμα του Πάσχα, με το ιστορικό του κέντρο να συγκαταλέγεται στη λίστα πόλεων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, έναν προορισμό που υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες, όπως το να παρακολουθήσεις ζωντανά το έθιμο Μπότηδες στη Σπιανάδα, το Μεγάλο Σάββατο, με τις περίφημες στάμνες που προσγειώνονται με κρότο στο έδαφος και γίνονται κομμάτια.

Η φύση είναι ντυμένη στα πράσινα, οι ευωδιές των λουλουδιών πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα και το Divani Corfu Palace αποτελεί από μόνο του ένα σημείο ενδιαφέροντος για τον επισκέπτη. Σε απόσταση μόλις 3 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης, στον κατάφυτο λόφο Κανόνι με απρόσκοπτη θέα προς τη λιμνοθάλασσα και μόλις 1,5 χιλιόμετρο από το εμβληματικό παλάτι και την παραλία του Μον Ρεπό, υποδέχεται το Πάσχα παρουσιάζοντας τη νέα εμπειρία Divani που πραγματικά απογειώνει την απόλαυση. Με νέες κατηγορίες δωματίων για κάθε ανάγκη (Executive Room, Executive Suite, Superior Room, Superior Suite), ολικά ανασχεδιασμένους και διευρυμένους εξωτερικούς χώρους με δεσπόζουσα τη νέα πισίνα, καθώς και εστιατόρια και μπαρ, υπηρεσίες 5 αστέρων, καινοτόμες ιδέες, αλλά και το φημισμένο οικογενειακό ύφος του που σε κάνει αμέσως να το νιώθεις σπίτι σου.

Ζήστε τη νέα εμπειρία Divani στο Divani Corfu Palace με νέες κατηγορίες δωματίων, που είναι μοντέρνα, ευρύχωρα και με μίνιμαλ σχεδιασμό: Executive, Executive with pool view (με θέα στην πισίνα), Superior και Superior with garden access (με πρόσβαση στον κήπο), πλήρως ανακαινισμένα με κομψό design. Πλάι σε αυτά, έρχεται ο ολικός ανασχεδιασμός των εξωτερικών χώρων. Η πισίνα και ο περιβάλλων χώρος ανακατασκευάστηκαν πλήρως, διευρύνθηκαν και θα αποτελέσουν το νέο σημείο αναφοράς για χαλάρωση και διασκέδαση. Παράλληλα ανασχεδιάστηκε η εμπειρία dining, με το Blue Bar που βρίσκεται δίπλα από την πισίνα και το Ambrosia Restaurant πανέτοιμα να ξανασυστηθούν.

Για όσους αναζητούν μια άλλη επιλογή για Πάσχα στο βουνό αλλά και πιο κοντά στην πνευματικότητα, το Divani Meteora Hotel, υπό τη σκιά των Μετεώρων και των ιερών μοναστηριών τους, υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής.

Ενώ για όσους θέλουν να παραμείνουν τις ημέρες του Πάσχα στο κλεινόν άστυ, το σημείο αναφοράς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα Divani Apollon Palace & Thalasso συνιστά τον πλέον ειδυλλιακό προορισμό αφού εγγυάται την κοσμοπολίτικη αύρα με την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση.

Για το φετινό Πάσχα, τα Divani Collection Hotels επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες, με εορταστικά γεύματα και δρώμενα, προτάσεις για δραστηριότητες, καθώς και ειδικές υπηρεσίες για οικογένειες και παιδιά. Και όλα αυτά, μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με τις ειδικές πασχαλινές προσφορές διαμονής που αποθεώνουν το value for money σε οποιονδήποτε προορισμό Divani, για ένα πραγματικά θεϊκό Πάσχα!

Κάντε την κράτησή σας με όποιο Πασχαλινό πακέτο προσφοράς σας ταιριάζει και επωφεληθείτε πολλαπλώς:

- Special Easter Offer: διαμονή με πλούσιο πρωινό μπουφέ
- Divine Easter: διαμονή με πρωινό, εορταστικά γεύματα (Αναστάσιμο δείπνο, γεύμα Κυριακής του Πάσχα) και δραστηριότητες (παραδοσιακή μουσική και χοροί).
- Divine Easter for families: διαμονή σε οικογενειακά δωμάτια με ειδικά amenities για παιδιά και δραστηριότητες απασχόλησης.

Επιπρόσθετα, τα Divani Collection Hotels με το Divani DISCOVERY συμμετέχουν στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο παγκοσμίως πρόγραμμα πιστότητας ανάμεσα σε ανεξάρτητα hotel brands (40+), προσφέροντας μοναδική επιβράβευση και αποκλειστικές εμπειρίες στα μέλη του σε περισσότερες από 100 χώρες.


Άλλος ένας λόγος για να κάνετε τώρα την κράτησή σας!

  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης