Διοικητές Νοσοκομείων: Μετά τα γραπτά έρχεται η προφορική συνέντευξη – Πώς θα επιλεγεί η τελική τριάδα για κάθε θέση
Τα δύσκολα γραπτά τεστ ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα στην επιλογή των νέων διοικήσεων των δημόσιων νοσοκομείων - Ακολουθεί έλεγχος πτυχίων και μοριοδότηση για να περάσουν οι επικρατέστεροι από συνέντευξη
Στα επόμενα στάδια περνά η διαδικασία επιλογής των διοικητών και των αναπληρωτών διοικητών Νοσοκομείων και Υγειονομικών Περιφερειών, μετά τη γραπτή δοκιμασία που δυσκόλεψε την πλειοψηφία των υποψηφίων, με αποτέλεσμα να μην αποδώσουν.
Πριν από λίγα 24ωρα ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων διοικητών που εξετάστηκαν σε τεστ δεξιοτήτων το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου.
Επόμενο βήμα είναι ο εξονυχιστικός έλεγχος των πτυχίων των υποψηφίων που κατέλαβαν τις 15 πρώτες θέσεις από τις αρμόδιες Επιτροπές που έχουν συσταθεί για την επιλογή των τελικών προσώπων στο «τιμόνι» νοσοκομείων και ΥΠΕ.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.