Ο πόλεμος των Τράγκα συνεχίζεται - Η Μαρία Καρρά πουλάει τη Ferrari, θα κυκλοφορεί με την... Bentley

Ο πόλεμος των Τράγκα συνεχίζεται - Η Μαρία Καρρά πουλάει τη Ferrari, θα κυκλοφορεί με την... Bentley

Ολική η ρήξη με τον Γιάννη Τράγκα καθώς η χήρα του Γιώργου Τράγκα αρνείται να δώσει πληροφορίες για τα περιουσιακά στοιχεία στις ΗΠΑ, τραπεζικούς λογαριασμούς, θυρίδες και πολυτελή αυτοκίνητα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
maria-karra-tragkas-arthrou
Οι ελληνικές ελεγκτικές αρχές έχουν παραλάβει έγγραφο που δείχνει ότι η Μαρία Καρρά είναι διευθύντρια της εταιρείας Family Line LTD, η οποία διαχειρίζεται τα ακίνητα στις ΗΠΑ, γεγονός που παραδέχεται η δικηγόρος της.

Με ελαφρώς σουφρωμένα χείλη, γυαλιά ηλίου αλά Jackie O και πολύ κοντό μαλλί, η Μαρία Καρρά απαθανατίζει τον εαυτό της τραβώντας μια selfie με φόντο τη βίλα της Νίκαιας στην Κυανή Ακτή, το προσωπικό ίσως καταφύγιό της. Η αποκλειστική φωτογραφία που παρουσιάζει σήμερα το «ΘΕΜΑ» δείχνει σαφώς μια άλλη Καρρά, με νέο look, πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε η χήρα του δημοσιογράφου μέχρι να εξαφανιστεί από την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται αραιά και πού.

Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται ότι υπήρχαν σπίτια στις ΗΠΑ, παρόλο που αποκαλύφθηκαν όλα, με μόνη εξαίρεση την κατοικία του Μπέβερλι Χιλς, όπως αρνείται επίμονα ότι είναι η διευθύντρια της εταιρείας Family Line LTD στην οποία ανήκουν τα ακίνητα στην Αμερική. Σύμφωνα όμως με έγγραφο που έχει κατατεθεί στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές από την πλευρά του Γιάννη Τράγκα, το οποίο αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, η δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Γεωργία Κούβελα, επιβεβαιώνει ότι η χήρα του δημοσιογράφου είναι διευθύντρια της συγκεκριμένης εταιρείας.
maria-karra
Η Μαρία Καρρά απαθανατίζει τον εαυτό της με φόντο τη βίλα της Νίκαιας στην Κυανή Ακτή. Ελαφρώς σουφρωμένα χείλη, γυαλιά ηλίου αλά Jackie O και πολύ κοντό μαλλί: η φωτογραφία απεικονίζει τη χήρα του δημοσιογράφου με πολύ διαφορετικό look από αυτό που είχε μέχρι να εξαφανιστεί από την Ελλάδα

Σε έτερο έγγραφο αποκαλύπτεται ότι η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, που αρνιόταν μετ’ επιτάσεως την ύπαρξη διαθήκης, ήταν αυτή που την κατέθεσε σε συμβολαιογραφικό γραφείο του Μονακό, χωρίς να πει τίποτε στους δύο γιους του αποθανόντος και τον τότε δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό. Η διαθήκη φέρεται να κατατέθηκε τον Ιανουάριο του 2022 στο συμβολαιογραφικό γραφείο Aureglia-Caruso και την ανακάλυψε ο Θέμης Σοφός κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Πριγκιπάτο.

Εκτοτε ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος των τριών αρχικά κληρονόμων, που έμειναν δύο, αφού ο Φρειδερίκος Τράγκας μετά από λίγο καιρό αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του, αφήνοντας τον ετεροθαλή αδερφό του Γιάννη και τη Μαρία Καρρά να βγάλουν άκρη.

Τελικά άκρη δεν βγήκε ποτέ, αφού η χήρα μετά από συνεχείς κωλυσιεργίες, αναβολές και ακυρώσεις προκαθορισμένων ραντεβού και τηλεδιασκέψεων ήρθε σε ολική ρήξη με τον Γιάννη Τράγκα αρνούμενη να δώσει πληροφορίες για τα περιουσιακά στοιχεία που αφορούσαν τα ακίνητα στην Αμερική, τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις θυρίδες και τα πολυτελή αυτοκίνητα. Δύο από αυτά φέρονται να ανήκουν στη Μαρία Καρρά ή σε εταιρείες συμφερόντων της. Πρόκειται για μια Ferrari Portofino και μια Bentley Bentayga, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ.

Τα ήξερε όλα...

Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, όταν η Μαρία Καρρά τράβηξε τη συγκεκριμένη selfie που δημοσιεύει το «ΘΕΜΑ», οι σχέσεις της με τον Γιάννη Τράγκα ήταν ένα βήμα από την ολική ρήξη. Παρά το γεγονός ότι πορεύτηκαν μαζί για κάποιο διάστημα, η επιμονή της να μη συνδράμει με στοιχεία σε σχέση με την περιουσία στην Αμερική και την Ευρώπη, τα οποία μόνο η ίδια γνώριζε, προκάλεσε τη μετωπική σύγκρουση με τον πρωτότοκο γιο του δημοσιογράφου.

Κλείσιμο
Τα συνεχή αιτήματα του δικηγόρου Νίκου Αγαπηνού για να συνδράμει η χήρα του δημοσιογράφου στην καταγραφή της περιουσίας έπεσαν στο κενό, αφού δεν συνεργάστηκε ποτέ. Η Μαρία Καρρά φέρεται να έλεγε ακόμα και στους πραγματογνώμονες που όρισε το Ειρηνοδικείο για την απογραφή της κληρονομιάς ότι δεν ήξερε για σπίτια στην Αμερική. Φέρεται να μην ήξερε επίσης το περιεχόμενο των θυρίδων σε τράπεζες του Μονακό, αλλά και τα ποσά των λογαριασμών του αποθανόντος συζύγου της, στους οποίους είχε πρόσβαση. Αρνιόταν πεισματικά ότι ήταν διευθύντρια της εταιρείας Family Line LTD στην οποία ανήκαν τα ακίνητα στις ΗΠΑ μαζί με τον Ιβό Οτάβιο Φρανσεσκόν -είναι ο ένας εκ των δύο εκτελεστών της διαθήκης-, μόνο που η δικηγόρος της, Γεωργία Κούβελα, τη διέψευσε.

Σε έγγραφο που απέστειλε στον δικηγόρο του Γιάννη Τράγκα, το οποίο κατατέθηκε στις ελληνικές ελεγκτικές αρχές που ερευνούν τη Μαρία Καρρά, η δικηγόρος εκ Παρισίων γράφει ξεκάθαρα ότι η πελάτισσά της είναι το αφεντικό στη Family Line LTD.

«Σχετικά με την εταιρεία Family Line», σημειώνει, «οι remaining directors-διοίκησή της (σ.σ.: Φρανσεσκόν και Καρρά) έχει έρθει ήδη σε επαφή με την τράπεζα για να ενημερώσει για τον θάνατο του UBO Γεωργίου Τράγκα και να επιβεβαιώσει τη διαδικασία νομιμοποίησής της προκειμένου η εταιρεία να λάβει το υπόλοιπο των λογαριασμών και το περιεχόμενο των θυρίδων που είναι στο όνομά της, ώστε μετά να το διανείμει στους κληρονόμους ως τελικούς δικαιούχους των ανωτέρω στοιχείων...».
karra-eggrafo-2
Σύμφωνα με έγγραφο που έχει κατατεθεί στις ελεγκτικές αρχές και το οποίο αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, η δικηγόρος της Μαρίας Καρρά επιβεβαιώνει ότι η χήρα του δημοσιογράφου είναι η διευθύντρια της εταιρείας στην οποία ανήκουν τα ακίνητα στην Αμερική
karra-eggrafo

Το έγγραφο απεστάλη τον Μάιο του 2022 και αποδεικνύει ξεκάθαρα, σύμφωνα με τα όσα γράφει η δικηγόρος Γεωργία Κούβελα, ότι η τελευταία σύζυγος του δημοσιογράφου-εκδότη είχε τη διεύθυνση της εταιρείας στην οποία ανήκαν τα ακίνητα της Αμερικής, οι θυρίδες στο Μονακό και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.
Μάλιστα στις 20 Σεπτεμβρίου του 2022, η Family Line LTD πλήρωσε για διάφορα έξοδα (κατοικιών κ.λπ.) το ποσό των 85.000 ευρώ στη δικηγορική εταιρία Pardalis & Nohavicka, η οποία φέρεται να διαχειρίζεται όλα τα ακίνητα της κληρονομιάς στην Αμερική.
georgia-kouvela-1
Η δικηγόρος Γεωργία Κούβελα

Ο Γιάννης Τράγκας δεν γνωρίζει ακόμη σχεδόν δύο χρόνια μετά την αρχή της υπόθεσης το σημερινό υπόλοιπο των λογαριασμών που υπάρχουν σε δύο τουλάχιστον χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Μονακό, στην τράπεζα EFG και στην Edmond De Rothschild. Στην πρώτη φέρεται να υπάρχουν τουλάχιστον δύο λογαριασμοί, ο πρώτος στο όνομα της εταιρείας Family Line LTD και ο δεύτερος στο όνομα του πατέρα του. Ετερος λογαριασμός της Family Line LTD υπάρχει στην Edmond De Rothschild, εκεί όπου υπάρχει και μία θυρίδα στο όνομα του πατέρα του, ενώ άλλες δύο θυρίδες υπάρχουν στην EFG, αμφότερα περιουσιακά στοιχεία της κληρονομιάς.

Τα super cars

Μιας κληρονομιάς που, εκτός από ακίνητα σε Ελλάδα, Γαλλία, Μονακό, Κυανή Ακτή και Αμερική, περιλαμβάνει καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και ράβδους χρυσού, αλλά και κάποια ονειρικά αυτοκίνητα. Ενα από αυτά λέγεται ότι βρίσκεται στο Μονακό και ένα άλλο στην Κυανή Ακτή και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανήκαν στον Γιώργο Τράγκα και πλέον τα έχει η Μαρία Καρρά. Το πρώτο είναι μια Ferrari Portofino, η οποία, σύμφωνα με διάφορα έγκριτα αυτοκινητικά έντυπα, «έχει σχεδιαστεί για να οδηγείται και από κυρίες με ψηλοτάκουνα». Τα σχεδόν 4.000 κυβικά της και η ιπποδύναμη των 600 αλόγων είναι υπεραρκετά για να πιάσει από στάση τα 100 χιλιόμετρα σε μόλις τριάμισι δευτερόλεπτα!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρεται να έχει βγει προς πώληση από τη χήρα εδώ και καιρό, με τιμή 220.000 ευρώ, όμως προς το παρόν δεν έχει βρεθεί αγοραστής. Φυλάσσεται σε κλειστό πάρκινγκ το οποίο κοστίζει 6.250 ευρώ τον χρόνο, αφού η Μαρία Καρρά προτιμάει για τις μετακινήσεις της το SUV που λάνσαρε η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley. Πρόκειται για την Bentayga που κοστίζει 200.000 ευρώ, ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας από τη Ferrari Portofino και αρκετά πιο ήρεμο σε ό,τι αφορά την οδηγική του συμπεριφορά.
karra-bentley-1
Η Bentley Bentayga των 200.000 ευρώ είναι το αυτοκίνητο που η χήρα Τράγκα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις από τη Νίκαια στο Μονακό

Με αυτό ταξιδεύει από τη Νίκαια στο Μονακό η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, η οποία φέρεται να έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να κρατήσει στο σκοτάδι τους δύο αρχικά συγκληρονόμους της.

Μεγαλύτερη απόδειξη; Το γεγονός ότι απέκρυψε τη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα που, σύμφωνα με έγγραφο, είχε καταθέσει η ίδια τον Ιανουάριο του 2022. Το συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρει ότι η Μαρία Καρρά διαβεβαίωσε τόσο τον Γιάννη Τράγκα όσο και τον Φρέντυ στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2022 ότι ο πατέρας τους δεν είχε αφήσει διαθήκη. Στη συνέχεια επισημαίνει ότι στις 10 Φεβρουαρίου ο Θέμης Σοφός που εκπροσωπούσε τον ετεροθαλή αδερφό του Γιάννη ταξίδεψε στο Μονακό προκειμένου να συναντήσει τον συμβολαιογράφο Ζερόμ Νταρλιγκί, ώστε ο τελευταίος να τον πληροφορήσει για την κληρονομιαία περιουσία του πατέρα του.
karra-ferrari-1
Ferrari Portofino των 4.000 κυβικών και των 600 αλόγων φέρεται να έχει βγει προς πώληση από τη χήρα με τιμή 220.000 ευρώ

«Κατά τη συνάντηση αυτή», αναφέρεται, «ο κ. Ζερόμ Νταρλιγκί με ενημέρωσε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει ιδιόχειρη διαθήκη του Γεωργίου Τράγκα η οποία ανευρέθη από την κ. Μαρία Καρρά και έχει κατατεθεί προ ολίγων εβδομάδων από την κ. Μαρία Καρρά σε αυτόν (στο συμβολαιογραφικό γραφείο Aureglia Carouso)...».
giannis-tragkas-1
Ο Γιάννης Τράγκας

Η ύπαρξη της διαθήκης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ανάμεσα στους κληρονόμους, με τη συνέχεια να είναι γνωστή και σχεδόν δύο χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το κληρονομικό θρίλερ, ο Γιάννης Τράγκας εξακολουθεί να αναζητάει τα περιουσιακά στοιχεία που άφησε ο πατέρας του.

Στην απέναντι πλευρά, η Μαρία Καρρά φέρεται να κρατάει την ίδια ανένδοτη στάση, αρνούμενη να συνεργαστεί, επιμένοντας να υπογράψει πρώτα την αποδοχή της κληρονομιάς ο Γιάννης, αφήνοντας έξω τα ακίνητα της Αμερικής και μετά να μάθει τι έχει μείνει.
Μόνο που τελικά δεν της πέρασε.



Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης