Με τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στον Σηκουάνα, η τελετή ήταν ένα, ομολογουμένως, πολύχρωμο σόου, το οποίο σε αρκετές στιγμές του ξέφυγε από την ιδέα του Ολυμπισμού.
Ακριβώς αυτή την αίσθηση επιχειρεί να αποτυπώσει ο Αρκάς, ο οποίος στη σαββατιάτικη ιδιαίτερη ανάρτησή του, καλημερίζει τους ακολούθους του, με μια εικόνα του Πύργου του Άιφελ να στηρίζεται, στη βάση του, σε... μια σκηνή τσίρκου!
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.