Η Κέιτλιν Τζένερ πριν συστηθεί στο κοινό ως η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, ακτιβίστρια και μέλος της οικογένειας των Τζένερ-Καρντάσιαν, είχε σημειώσει μεγάλα επιτεύγματα στον χώρο του αθλητισμού, ως Μπρους Τζένερ.
Είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο ανδρών στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ και είχε συμμετάσχει σε Ολυμπιακές Λαμπαδηδρομίες. Με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η Κέιτλιν Τζένερ θυμήθηκε τα παραπάνω και ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, που ως Μπρους κουβαλάει τη Φλόγα.
«Έχω μεταφέρει τη δάδα για πολλά χρόνια! Είναι ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο καθήκον και πάντα μια τιμή!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.