Ένα απλό παιχνίδι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (09/09) στην περιοχή της Φοινικιάς του Ηρακλείου Κρήτης εξελίχθηκε σε επεισόδιο που σόκαρε την τοπική κοινότητα. Τρεις ανήλικοι αποφάσισαν να παίξουν με ένα αεροβόλο όπλο, το οποίο όμως εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ αυτών.
Σύμφωνα με το cretapost, επρόκειτο για τρεις 17χρονους που έπαιζαν με το όπλο, έχοντας -μάλλον- άγνοια κινδύνου για τυχόν σοβαρά ατυχήματα. Τότε ήταν που το όπλο εκπυρσοκρότησε ανεξέλεγκτα και ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τον ξάδελφό του.
Η κλήση για βοήθεια έγινε αμέσως μετά τον τραυματισμό, και ο νεαρός διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ελαφρά τραύματα και παρέμεινε υπό παρακολούθηση.
Οι αστυνομικές αρχές, προσεγγίζοντας την υπόθεση με μεγάλη σοβαρότητα, συνέλαβαν τους τρεις για πειθαρχικούς λόγους. Παράλληλα, ξεκίνησαν έρευνα για το πώς το αεροβόλο όπλο κατέληξε στα χέρια των ανηλίκων. Ο πατέρας του ενός από τους νέους, ηλικίας 49 ετών, κατηγορείται για αμέλεια στη φύλαξη όπλου, και οι αρχές διερευνούν το πώς το αεροβόλο έγινε προσβάσιμο στους νέους.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.