Επίσκεψη Χαρδαλιά στα επιτηρητικά φυλάκια Χάλκης, Κάσου και Αστυπάλαιας - Δείτε εικόνες

Επίσκεψη Χαρδαλιά στα επιτηρητικά φυλάκια Χάλκης, Κάσου και Αστυπάλαιας - Δείτε εικόνες

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφθηκε και το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων «ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ»

5689244
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς ολοκλήρωσε σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, τη διήμερη επίσκεψή του σε νήσους του Ανατολικού Αιγαίου, βρέθηκε διαδοχικά στις έδρες Μονάδων και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, ως ακολούθως:

– Του ομώνυμου Επιτηρητικού Φυλακίου, στη Χάλκη.

– Του 3ου Λόχου Εθνοφυλακής/Τάγμα Εθνοφυλακής Καρπάθου, στην Κάσο.

– Του 2ου Λόχου Εθνοφυλακής/Τάγμα Εθνοφυλακής Κω, στην Αστυπάλαια.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων και συνομίλησε με τα Στελέχη, τους Οπλίτες Θητείας και τους Εθνοφύλακες.

Επιπρόσθετα, κατά την παραμονή του στην Αστυπάλαια, επισκέφθηκε το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ το οποίο συμμετέχει στην Άσκηση «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ 2022». Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη για την αποστολή και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Πυραυλακάτου, συνομίλησε με το πλήρωμά της και παρακολούθησε εν πλω αντικείμενα επιχειρησιακής εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Άσκησης.
5689255
5689260


Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς, συναντήθηκε με τους Δημάρχους Χάλκης κ. Ευάγγελο Φραγκάκη, Κάσου κ. Μιχαήλ Ερωτόκριτο και Αστυπάλαιας κ. Νικόλαο Κομηνέα, καθώς και με τους Διοικητές των τοπικών Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κλείσιμο
5689257
5689247


Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης. Επίσης, παρόντες ήταν κατά περίπτωση οι Διοικητές της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Υποστράτηγος Δημήτριος Βακεντής, της 80 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ταξίαρχος Σπυρίδων Κογιάννης και ο Υποδιοικητής της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ταξίαρχος Μιχαήλ Ρούσσινος.

5689259
5689242
5689245
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης