Αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίουγια την «Κύρωση του Δεύτερου Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας, μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».
Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και φορείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς συμμετείχαν στη διαδήλωση κατά της αμυντικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ελλάδος με συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ.
Κλείσιμο
Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην πορεία διαμαρτυρίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τους 2.000.
Λόγω του συλλαλητηρίου, το κέντρο της Αθήνας ήταν μέχρι αργά το απόγευμα απροσπέλαστο, με την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου, τη Βασιλίσσης Αμαλίας και τη Βασιλίσσης Σοφίας από της ύψος της Σέκερη να κλείνουν. Λίγο μετά τις 20:30 δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι.
Συλλαλητήριο και στη Θεσσαλονίκη
Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από μέλη του ΠΑΜΕ.
Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 19:00 στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου αναρτώντας πανό, ζητώντας να ακυρωθεί η Αμυντική Συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.