Άνω Πατήσια: Η στιγμή που ο 4χρονος παρασύρεται από αυτοκίνητο – Δείτε βίντεο

Άνω Πατήσια: Η στιγμή που ο 4χρονος παρασύρεται από αυτοκίνητο – Δείτε βίντεο

Στιγμές αρχαίας τραγωδίας στα Άνω Πατήσια - Ο μικρός ξέφυγε της προσοχής του πατέρα του και βγήκε στον δρόμο – Οι περαστικοί έτρεξαν να σώσουν το παιδί που είχε βρεθεί κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου

atyxima00
Μόνο σοκ προκαλεί το βίντεο από το δυστύχημα όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από διερχόμενο όχημα στα Άνω Πατήσια.

Το τροχαίο συνέβη την περασμένη Κυριακή στην Γκράβα στα Άνω Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφοριες του protothema.gr, το μόλις τεσσάρων ετων παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι. Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρεθεί ξαφνικά κάτω από τις ροδες του αυτοκινήτου, μεσα σε μια λίμνη αίματος, όπως λενε αυτόπτες μάρτυρες στο protothema.gr.

Το βίντεο από το τραγικό περιστατικό δημοσίευσε ο ALPHA  και όπως λένε κάτοικοι, δεν είναι η πρώτη φορά που η οδός Ταϋγέτου της Γκράβας βάφεται με αίμα, καθώς δεν υπάρχει σήμανση, ούτε αρκετός φωτισμός και οι οδηγοί διέρχονται συχνά με υψηλές ταχύτητες.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chete9tjzs8h-st)

Το μικρό αγόρι έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, ο βαρύτατα τραυματισμένος 4χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή. Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 19:08 , στις 19:14 είχε ήδη φτάσει μηχανή και σε ελάχιστα λεπτά και ασθενόφορο με γιατρό. Το παιδί ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αιμορραγούσε. Εντός έξι λεπτών έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το παιδί, απεγκλώβισε ο πατέρας του. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Δείτε βίντεο:

Σοκαριστικό ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας



Tο παιδί βρισκόταν με τους γονείς του στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γκράβας, όπου υπάρχει παιδική χαρά, ένα πάρκο κι ένα θέατρο. Πρόκειται για ένα σημείο με ελλιπή φωτισμό, άκρως επικίνδυνο για πεζούς και οδηγούς Ι.Χ., όπως λένε κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι σημειώνουν μιλώντας στο protothema.gr, πως «πολλά διερχόμενα αμάξια περνάνε πατημένα- δεν υπάρχει ούτε διάβαση, ούτε ταμπέλα με όριο ταχύτητας. Συνέχεια λένε για αυτά τα προβλήματα στο δήμο και δεν γίνεται τίποτα».

atyxima__2_
atyxima__1_
atyxima00
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Ελπίς: Ξενοδόχος αρνήθηκε να δώσει δωμάτιο σε αποκλεισμένους από το χιόνι γιατί είχαν σκύλο-Δείτε βίντεο

Αττική Οδός: Μετά το φιάσκο με την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών, ο λογαριασμός για την εταιρεία που ζητούσε αποζημιώσεις - μαμούθ

Στρατός και αστυνομία δίνουν «μάχη» στα χιόνια - Δείτε φωτογραφίες από τις δραματικές ώρες στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης