Άνω Πατήσια: Νεκρό 4χρονο αγοράκι, παρασύρθηκε από Ι.Χ. - Φωτογραφίες και βίντεο

Άνω Πατήσια: Νεκρό 4χρονο αγοράκι, παρασύρθηκε από Ι.Χ. - Φωτογραφίες και βίντεο

Το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του- Αστραπίαια  η αντίδραση του ΕΚΑΒ  -  Ο οδηγός συνελήφθη  Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής στο protothema.gr

atyxima00

Οδηγός Ι.Χ χτύπησε και παρέσυρε 4χρονο παιδί σε δρόμο καρμανιόλα. Το περιστατικό συνέβη πριν απο λίγο στα Άνω Πατήσια, συγκεκριμένα επί της οδού Ταΰγετου στον αριθμό 85.

Σύμφωνα με πληροφοριες του protothema.gr, το μόλις τεσσάρων ετων παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι. Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρεθεί ξαφνικά κάτω από τις ροδες του αυτοκινήτου, μεσα σε μια λίμνη αίματος, όπως λενε αυτόπτες μάρτυρες στο protothema.gr.

Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 19:08 , στις 19:14 είχε ήδη φτάσει μηχανή και σε ελάχιστα λεπτά και ασθενόφορο με γιατρό. Το παιδί ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αιμορραγούσε.  Εντός έξι λεπτών έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το παιδί, απεγκλώβισε ο πατέρας του. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σοκαριστικό ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας



Tο παιδί βρισκόταν με τους γονείς του στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γκράβας, όπου υπάρχει παιδική χαρά, ένα πάρκο κι ένα θέατρο. Πρόκειται για ένα σημείο με ελλιπή φωτισμό, άκρως επικίνδυνο για πεζούς και οδηγούς Ι.Χ., όπως λένε κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι σημειώνουν μιλώντας στο protothema.gr, πως «πολλά διερχόμενα αμάξια περνάνε πατημένα- δεν υπάρχει ούτε διάβαση, ούτε ταμπέλα με όριο ταχύτητας. Συνέχεια λένε για αυτά τα προβλήματα στο δήμο και δεν γίνεται τίποτα».

atyxima__2_
atyxima__1_
atyxima00

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Covax φιλοδοξεί να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία το 2022

Χωρίς θέρμανση οι σεισμόπληκτοι στο Αρκαλοχώρι εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίς» - Έκκληση για βοήθεια

Οπλοστάσιο με δέκα παραποιημένα όπλα εντοπίστηκε στην Χαλκιδική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης