Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Πίεζε 19χρονη «να πάνε κάπου μόνοι τους» και για αντάλλαγμα της προσέφερε χρήματα!

Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Πίεζε 19χρονη «να πάνε κάπου μόνοι τους» και για αντάλλαγμα της προσέφερε χρήματα!

Μια 19χρονη, σήμερα, κοπέλα αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε το 2020 ο ιερέας που συνελήφθη σήμερα, κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης - «Μου έστελνε SMS, επέμενε» αναφέρει σχετικά - Είχε αποθηκεύσει το τηλέφωνό του με το κωδικό όνομα «Μην Το Σηκωσεις»

iereas-kato-patisia-arthro
Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του 37χρονου ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε ένα 17χρονο κορίτσι μέσα στην εκκλησία που λειτουργούσε.

Μια άλλη κοπέλα, η οποία μένει στην περιοχή, καταγγέλλει στο protothema.gr πως τον Νοέμβριο του 2020 ο σύγεκριμενος ιερέας την είχε προσεγγίσει, ζητώντας της να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του.

Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης - Καταγγελία κοπέλας

Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης - Καταγγελία κοπέλας 2


Κλείσιμο
Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης - Καταγγελία κοπέλας 3


Όπως λέει, ο 37χρονος την γνώρισε μέσω μιας φίλης της η οποία τότε παρακολουθούσε τα μαθήματα στο κατηχητικό, και την κάλεσε στον ιερό ναό να συζητήσουν. Αρχικά της πρότεινε μια δουλειά, καθώς η 19χρονη σήμερα κοπέλα ζωγραφίζει τοιχογραφίες, και στη συνέχεια της ζήτησε να περάσουν μερικές ώρες μόνοι τους, προσφέροντάς της, μάλιστα, χρήματα σαν αντάλλαγμα.

Η 19χρονη σήμερα Λούνα αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και του απάντησε αρνητικά, αυτός, ωστόσο, επέμεινε καλώντας την να πάνε το βράδυ οι δύο τους, μόνοι τους, σε ένα χώρο που έχει φτιάξει για τη νεολαία.

Η νεαρή κοπέλα, θέλοντας να αποφύγει τις πιέσεις του ιερέα, φαίνεται ότι είχε αποθηκεύσει τον αριθμό του στο κινητό τηλέφωνό της με το όνομα «Μην Το Σηκωσεις», γεγονός που δείχνει τις μεγάλες πιέσεις που της ασκούσε ο ιερέας με τα τηλεφωνήματά του και πόσο η νεαρή Λούνα προσπαθούσε να τον αποφύγει.  

sms_iereas


Η 19χρονη έφυγε, αλλά ο ιερέας επέμεινε στέλνοντάς της μηνύματα ώστε να γίνουν φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κοπέλα συνέχισε να μην απαντά και την επόμενη ημέρα συνάντησε τον ιερέα μαζί με την οικογένεια του σε μια πλατεία της περιοχής. Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος την κοιτούσε επίμονα και ερωτικά παρόλο που δίπλα βρίσκονταν τα παιδιά του και η έγκυος τότε σύζυγός του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πάει στην αστυνομία να καταγγείλει όσα ισχυρίζεται στα βίντεο, ωστόσο οι αστυνομικοί της απάντησαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο, από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια ενοχοποιητική πράξη από την πλευρά του ιερέα. 

«Δεν τα πιστεύουμε αυτά που λένε για τον ιερέα» λένε κάτοικοι στα Κάτω Πατήσια 

Στο μεταξύ, την έκπληξή τους για τις αποκαλύψεις εξέφρασαν άνθρωποι που ζουν κοντά στην εκκλησία, στα Κάτω Πατήσια, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Πολύ καλό παιδί ο ιερέας, πολύ καλός άνθρωπος, βοηθούσε τα παιδιά, ασχολούνταν με τον αθλητισμό. Δεν τα πιστεύουμε αυτά που λένε. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Εξεπλάγην με αυτά που άκουσα». 

Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης - Δηλώσεις


Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης - Δηλώσεις 2



Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός στα 74 του χρόνια ο Αμερικανός ρόκερ Meat Loaf

Τριπλασιασμό κρουσμάτων ως τα μέσα Φεβρουαρίου προβλέπει ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας

Μικρότερο κίνδυνο να μολυνθούν ή να νοσηλευτούν, έχουν όσοι έκαναν το Moderna
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης