Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιαστή με τα ράσα

Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιαστή με τα ράσα

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις - Αφού τη βίαζε της έλεγε: «Στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου» - Η ανήλικη τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο - Μία ταινία την όπλισε με θάρρος για να μιλήσει! - Σε αργία ο ιερέαςΚακουργηματική δίωξη για «σκληρά» αδικήματα στον 37χρονο ιερέα 

papas_viastis_xr
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την δράση του σάτυρου ρασοφόρου του ιερού ναού των Κάτω Πατησίων φέρνει στη δημοσιότητα το prorothema.gr. Το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι ότι το κοριτσάκι που, όπως κατήγγειλε, βιαζόταν από τον 37χρονο ιερέα, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, που από τα τέλη του 2019 μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2020, αποφάσισε να σπάσει πριν δύο μήνες τη σιωπή της, μετά από μια ταινία που είδε με κακοποιήσεις παιδιών.

Είδε, στην οθόνη τον εαυτό της και τα όσα φρικαλέα βίωνε από τον σάτυρο ρασοφόρο και ξεσπώντας σε λυγμούς, περιέγραψε στους γονείς της, τι της έκανε. Αδιανόητο είναι το γεγονός ότι ο ρασοφόρος, όπως κατήγγειλε η μικρή, την απομόνωνε μετά από κάθε κατήχηση και αφού την έβαζε να εξομολογηθεί μετά τη βίαζε λέγοντας της «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου».

pappas_viastis_art

Ο κατηγορούμενος σάτυρος με τα ράσα, που λειτουργεί τα τελευταία έξι χρόνια στον ιερό ναό των Κάτω Πατησίων, αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 17χρονης σήμερα μαθήτριας, καθώς η μικρή λένε οι πληροφορίες είναι ένα ιδιαίτερα συνεσταλμένο παιδί με θεοσεβούμενους γονείς, την έβαζε να του στέλνει φωτό από διάφορα σημεία του σώματος της ενώ και ο ίδιος έστελνε το μόριο του. Ήταν δε, τέτοια η ψυχολογική πίεση που της ασκούσε που η μαθήτρια έφθασε σε σημείο να βλέπει τον σάτυρο ρασοφόρο και να λιποθυμάει από τον φόβο της.

Όταν πριν δύο μήνες με αφορμή την ταινία που είδε αποφάσισε να μιλήσει, οι γονείς της προσέφυγαν στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις του ιερέα.

Κλείσιμο
Χθες το απόγευμα και μετά από ένταλμα σύλληψης, ο 37χρονος συνελήφθη για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Αυτό δε, που ψάχνουν είναι να δουν πόσα άλλα παιδία έχουν πέσει θύματα του καθώς εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει βάθος.

Σύζυγος ιερέα: Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα, είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση

Στην πρώτη της δήλωση, μετά την καταγγελία σε βάρος του ιερέα για τον βιασμό ανήλικης, η σύζυγός του είπε σε δημοσιογράφους τα εξής: «Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας. Δυστυχώς, δεν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάτι και δεν μπορούμε να απαντήσουμε πουθενά ακόμα. Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση».
papaviastis__7_
papaviastis__8_
papaviastis__6_
papaviastis__4_
papaviastis__1_
papaviastis__2_
papaviastis__3_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης