Επίθεση με βιτριόλι: Το Twitter «δίκασε» την Έφη και αποθέωσε τη γενναιότητα της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Το Twitter «δίκασε» την Έφη και αποθέωσε τη γενναιότητα της Ιωάννας

Πλήθος σχολίων στο Twitter από το πρωί της Τετάρτης, μετά την εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο - Δείτε τα  πιο χαρακτηριστικά που επαινούν τη δύναμη ψυχής της 34χρονης

ioanna-main1
Το θέμα που απασχολεί από το πρωί της Τετάρτης την κοινή γνώμη, είναι η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο, για τη δίκη της 36χρονης που της επιτέθηκε με βιτριόλι στις 20 Μαΐου του 2020 και της προκάλεσε σημαντικές βλάβες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η νεαρή κοπέλα έδειξε την αποφασιστικότητά της για την απόδοση δικαιοσύνης, κατά την παρουσία της και τη σύντομη δήλωσή της έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και το γεγονός αυτό κινητοποίησε πολλούς χρήστες στο Twitter, οι οποίοι από τη μια εξέφραζαν τη στήριξή τους στην Ιωάννα και από την άλλη καταδίκαζαν την 36χρονη δράστιδα.

«Η δύναμη ψυχής, η γενναιότητα και το θάρρος της Ιωάννας είναι αξιοθαύμαστα και αποτελούν μάθημα ζωής για όλους!» έγραψε η Ελίζα Βόζενμπεργκ.

«Δε θέλω να κρυφτώ, θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά» Στον αντίποδα, το εδώλιο της κατηγορουμένης έμεινε άδειο. #βιτριολι #Ιωαννα» σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

koumoutsakos


Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά σχολίασε: «Από τη μια η δύναμη ψυχής και η αξιοπρέπεια της γυναίκας που δέχτηκε βιτριόλι και υποφέρει #Ιωαννα και από την άλλη οι γυναίκες που "ανταγωνιζονται" μέχρι εσχάτων για την "καρδιά ενός κυρίου" στο #TheBachelorGR. Μπράβο Ιωάννα! Συνέχισε έτσι, με το κεφάλι ψηλά!»

«Εμένα μου φαίνεται πολύ όμορφη. Μια κοπέλα που ντύθηκε όμορφα και με στυλ χωρίς να τα παρατάει. Πόση μαγκιά θέλει αυτό που έκανε. Μαθήματα ζωής κάθε μέρα», «Σε μία εποχή που όλες με φίλτρα, εφαρμογές κτλ, προσπαθούν να καλύψουν τα πιο μικρά ψεγάδια κ ατέλειες, βγαίνει μια #Ιωάννα, με κότσια!!!!! Χωρίς κανένα κόμπλεξ αλλά με καρδιά και ψυχή.. Εύγε!! #βιτριόλι» και «Θαυμάζω τη δύναμη αυτής της κοπέλας! Δεν έχω λόγια για το σίχαμα που της έκανε αυτό το κακό» σχολίασαν άλλοι χρήστες.

Κλείσιμο



«Εγώ σήμερα δεν είδα απλά μια κοπέλα με προσωπίδα. Είδα την πιο κομψή, την πιο όμορφη και την πιο γενναία κοπέλα! Τα μάτια λένε πολλά. Και σήμερα τα μάτια της έλεγαν "Είμαι εδώ! Ήρθα» και «Πανέμορφη και λεβέντισσα !.. Μίλησε η ψυχή η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια σου! Η Παναγία θα σου δώσει δύναμη! Η άλλη ακόμα και σήμερα θα σε ζήλεψε!!!!» ανέφεραν χρήστες στο Twitter για την Ιωάννα.








Από την άλλη, δεν έλειψαν σχόλια αποδοκιμασίας για την 36χρονη βιτριολίστρια, η οποία «καταδίκασε» την Ιωάννα σε σειρά διαδοχικών επεμβάσεων σε πρόσωπο και σώμα, στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει μέρος των ζημιών που υπέστη.



«Και αυτό το Τέρας θα βγει σε λίγα χρόνια και θα κάνει την ζωή της. Η ζωή της Ιωάννας καταστράφηκε», «Αυτή είναι η Έφη Κακαρατζούλα κατέστρεψε τη ζωή της #Ιωαννα ς επειδή νόμιζε ότι θα χάσει το γκόμενό της και της έκαψε το πρόσωπο! Τόσο απλά, τόσο ψυχρά...! Το πολύ σε 3 χρονακια θα είναι έξω και θα κυκλοφορεί ανάμεσα μας! Σκουπιδι!» και «Διαβάζω συχνά «μάθετε στα αγορια σας να σέβονται τις γυναίκες».. Πάρα πολυ σωστό. Όμως πρέπει και τα κορίτσια να σέβονται εξίσου τις γυναίκες. Να μην τα κάνουμε κακομαθημένους και εγωκεντρικους ανθρώπους που κάνουν τέρατα από καθαρή ζήλια» ανέφεραν χαρακτηριστικά.






Ειδήσεις σήμερα

Επίθεση με βιτριόλι: Η υπεράσπιση εξαίρεσε τις γυναίκες ενόρκους από τη δίκη - Ζήτησε μόνο άνδρες

Στην Αθήνα η ιατροδικαστική εξέταση του 15χρονου που πέθανε δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό του

Δικαστήρια: Με πιστοποιητικό Covid λειτουργούν από αύριο - Πότε επιτρέπεται το self test
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης