Επίθεση με βιτριόλι: Η υπεράσπιση εξαίρεσε τις γυναίκες ενόρκους από τη δίκη - Ζήτησε μόνο άνδρες

Επίθεση με βιτριόλι: Η υπεράσπιση εξαίρεσε τις γυναίκες ενόρκους από τη δίκη - Ζήτησε μόνο άνδρες

«Η υπεράσπιση προτίμησε άνδρες ενόρκους και εξαίρεσε τις γυναίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά o Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου 

5375617
Στην αποκάλυψη ότι ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, ζήτησε να εξαιρεθούν από τη δίκη οι τρεις γυναίκες που κληρώθηκαν ως ένορκοι προχώρησε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στον Alpha. 

«Η υπεράσπιση προτίμησε άνδρες ενόρκους και εξαίρεσε τις γυναίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά o Νίκος Αλεξανδρής. «Άνθρωποι που ήθελαν να προστατέψουν την Ιωάννα της είπαν να μην βρεθεί στο δικαστήριο», επεσήμανε ενώ σχολιάζοντας την επιλογή της κατηγορούμενης να μην εμφανιστεί, είπε χαρακτηριστικά: «σκεφτείτε τι χαρακτήρα δείχνει, ήταν ασέβεια». «Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στην κατηγορούμενη. Όποτε αποφασίσει να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, η Ιωάννα θα είναι εκεί για να την αντιμετωπίσει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceagzr68x055-sf)

«Η οικογένεια με σεμνότητα και ταπεινότητα περιμένει την δικαιοσύνη. Οι γονείς έχουν χωριστεί αφού η μητέρα μένει με την κόρη της και ο πατέρας στο χωριό», είπε. «Απογοήτευση και οργή» είναι τα συναισθήματα των γονιών «που δεν εμφανίστηκε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο», συμπλήρωσε ο Νίκος Αλεξανδρής.  Να σημειωθεί ότι και ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι άνδρας. 



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

Μετανιωμένη η νύφη του ISIS, ικετεύει τη Βρετανία να την αφήσει να επιστρέψει - «Ήμουν ηλίθια τότε» (βίντεο)

Γαλλία: Ο «Γουάινστιν της μόδας» τη γλιτώνει λόγω παραγραφής - Διαμαρτυρίες από τα μοντέλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης