Άγιος Παντελεήμονας: Βαρύτατη ποινική δίωξη σε βάρος των Πακιστανών για τον βιασμό της 25χρονης εγκύου

Άγιος Παντελεήμονας: Βαρύτατη ποινική δίωξη σε βάρος των Πακιστανών για τον βιασμό της 25χρονης εγκύου

Σοκάρει η περιγραφή της 25χρονης κοπέλας

evelpidwn_pakistans3
Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος των τριών Πακιστανών που συνελήφθησαν για το βιασμό της 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Βάσει της δίωξης που ασκήθηκε οι τρεις Πακιστανοί αντιμετωπίζουν τις εξής κατηγορίες: Βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών. Ακόμη, δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη ασκήθηκε σε βάρος ενός τετάρτου ατόμου που αναζητείται από τις αρχές.

Ευελπίδων Πακιστανοί βιαστές

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν σε ανακριτή.

Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού μιας 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα της Τετάρτης έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη που την παρακολουθεί. Η νεαρή κοπέλα, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και φέρεται να έχει νοητική στέρηση, κατήγγειλε στην αστυνομία το βιασμό της από τέσσερις αλλοδαπούς.
evelpidwn_pakistans3
evelpidwn_pakistans
Κλείσιμο


Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, η 25χρονη είχε πάει το βράδυ της Τρίτης στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο. Την προσέγγισε ένας νεαρός άντρας, αφγανικής καταγωγής, ο οποίος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε.

Σοκαρισμένη η 25χρονη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Την μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά.

Οι γείτονες από τα διπλανά διαμερίσματα άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά της κοπέλας και βγήκαν στα μπαλκόνια προκειμένου να καταλάβουν ποιος καλεί σε βοήθεια. Οι δράστες φοβούμενοι ότι θα γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες κι από την αστυνομία, την άφησαν να φύγει από το διαμέρισμά τους.

Σοκαρισμένη η άτυχη κοπέλα με ένα μωρό στην κοιλιά της, κατέφυγε στην αστυνομία όπου και τους υπέδειξε το διαμέρισμα στο οποίο έζησε τις εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των δραστών.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε γενετικό υλικό της 25χρονης, το εσώρουχό της και κομμάτια από τα ρούχα της.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους - Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης