Ο πιο έξυπνος τρόπος για να απολαύσετε τα ψώνια του Πάσχα

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να απολαύσετε τα ψώνια του Πάσχα

Αυτό το Πάσχα, η ΑΒ μάς θυμίζει πως οι πιο απλές επιλογές μπορούν να φέρουν θετική αλλαγή στη ζωή μας, μεταμορφώνοντας το AB Eshop σε έναν παράδεισο εκλεκτών, εορταστικών προϊόντων.

shutterstock_1386120542

Sponsored Content

Ο φετινός χειμώνας, που έμοιαζε ώρες ώρες ατέλειωτος, φεύγει σταδιακά και τη θέση του παίρνει μια Άνοιξη που μοιάζει πιο ελπιδοφόρα από ποτέ. Το Πάσχα, άλλωστε, συμβολίζει την ανανέωση και την αναγέννηση. Και είναι η εποχή που κάθε νοικοκύρης και νοικοκυρά ετοιμάζει μια «to do list» και κάνει προγραμματισμό γιατί οι πιο όμορφες εποχές του χρόνου απαιτούν και τις ανάλογες προετοιμασίες!

Αυτό το Πάσχα, η ΑΒ μάς θυμίζει πως οι πιο απλές επιλογές μπορούν να φέρουν θετική αλλαγή στη ζωή μας, όπως για παράδειγμα το AB Eshop, ένας παράδεισος εκλεκτών, εορταστικών προϊόντων.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας, οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος, γεμίζοντας το καλάθι μας εύκολα και γρήγορα και παραλαμβάνοντας τις αγορές μας την ημέρα και ώρα που θα επιλέξουμε, χωρίς έξοδα μεταφοράς!

Αν βέβαια είσαστε και εσείς λάτρεις του AB Eshop, δεν σας λέμε κάτι καινούργιο. Γνωρίζετε άλλωστε τη δυνατότητα που μας δίνει για πληρωμή online ή κατά την παράδοση.

Όμως, όπως και να έχει, αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή για να θυμηθούμε όλα εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει. Όπως, για παράδειγμα, το ότι μας προσφέρει 11.000 αγαπημένα προϊόντα και 2.000 προσφορές κάθε μέρα! Ή το ότι, παρέχει παράδοση στο σπίτι στις εξής περιοχές της Ελλάδας: Αττική, Θεσσαλονίκη, Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Άμφισσα, Βόλο, Δράμα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Μυτιλήνη Καρά Τεπέ, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργο, Ρόδο, Σαλαμίνα, Σέρρες, Σύρο, Τρίκαλα, Τύρναβο, Φαρκαδόνα, Χαλκίδα, Χίος και Ωρωπό.

Κλείσιμο
Αν βέβαια, το προτιμάτε, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online και να τις παραλάβετε έτοιμες από κάποιο κοντινό σας κατάστημα ΑΒ με την υπηρεσία ΑΒ Collect, που είναι διαθέσιμη σε 70 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Easter_Banner_AB_Shop_1920x1080_-_v02_2


Σε κάθε περίπτωση, ο προορισμός για τις e-πασχαλινές σας αγορές είναι το Easter Shop του ΑΒ Eshop. Εκεί θα βρείτε τα εκλεκτά προϊόντα που έχουν επιλέξει οι ειδικοί της ΑΒ για σας, χωρισμένα πρακτικά στις παρακάτω κατηγορίες:

Νηστίσιμο Τραπέζι
Μετατρέψτε τη Σαρακοστή σε μια υπέροχα γευστική εμπειρία με ολόφρεσκα θαλασσινά, εκλεκτά delicatessen προϊόντα και λαχταριστούς μεζέδες. Ανακαλύψτε τα καλύτερα λαχανικά, ζυμαρικά και όσπρια αλλά και είδη για πρωινό ή επιδόρπιο.

Κάβα
Η πλήρως ενημερωμένη διαδικτυακή κάβα της ΑΒ είναι εδώ για να καλύψει κάθε ανάγκη! Ανακαλύψτε ανάμεσά τους 9 μάρκες ούζου, ξεχωριστά αποστάγματα τσίπουρου, δροσιστικές μπίρες και αγαπημένες ετικέτες ελληνικών κρασιών.

shutterstock_149154824


Πασχαλινά Γλυκά
Λαχταριστοί χαλβάδες, τα περίφημα μυρωδάτα τσουρέκια του Άκη Πετρετζίκη με μαστίχα ή πραλίνα φουντουκιού και, φυσικά, τα παραδοσιακά πλέον πασχαλινά αβγά της ΑΒ είναι εδώ για να ξετρελάνουν μικρά και μεγάλα «παιδιά». Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι για καλό σκοπό. Φέτος, προσφέρουν, με κάθε αγορά, 0,30€ στην «Αμυμώνη». Κι η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί!

PETRETZIKHS_TSOYREKIA_1920x1080px_3


Πασχαλινό Τραπέζι
Ό,τι μπορείτε να χρειαστείτε για το Πασχαλινό τραπέζι είναι εδώ: εκλεκτά προϊόντα, παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, vegan εορταστικές επιλογές αλλά και δυνατές προσφορές που θα σας ενθουσιάσουν. Φυσικά, από το Πασχαλινό τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει και η μεγάλη ποικιλία του κρεοπωλείου της ΑΒ.

Από τη Μεγάλη Εβδομάδα, η ΑΒ φέρνει και φέτος το Πάσχα για το τραπέζι μας ολόφρεσκα κρεατικά και εκλεκτούς κρεατομεζέδες από ελληνικές φάρμες. Βρείτε αρνί, κατσίκι, κοκορέτσι, λουκάνικα, κοντοσούβλι και γαρδουμπάκια έτοιμα για ψήσιμο, αλλά και τα πάντα για την τέλεια μαγειρίτσα! Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΒ πάντα μεριμνά για την ασφάλεια και την ποιότητα των κρεάτων που διατίθενται στα κρεοπωλεία της, γι’ αυτό όλα τα αμνοερίφια που φτάνουν στο  AB Eshop  και στα καταστήματα ΑΒ είναι φρέσκα και φέρουν τις ανάλογες σφραγίδες τόσο για την ποιότητα όσο και για την προέλευση τους! 

Πριν κάνετε checkout, θυμηθείτε να προσθέσετε στο καλάθι σας και το νέο ανοιξιάτικο τεύχος AB Food Stories που είναι γεμάτο με φρέσκες συνταγές και ολοκληρωμένα μενού για το τραπέζι του Πάσχα, προτάσεις για κρασιά και home made λικέρ, πρωτότυπες και πολύχρωμες παραλλαγές του παραδοσιακού τσουρεκιού και ιδέες για μοντέρνα, νηστίσιμα και λαχταριστά πιάτα, αλλά και νόστιμες υγιεινές επιλογές. Και όλα αυτά με μόλις 0,30€ που εξυπηρετούν, όπως πάντα, έναν καλό σκοπό.

2021_03_03_02272_Sarakostiana_Pasitsada_thalassi


Τι άλλο να ζητήσετε για να ζήσετε ένα Πάσχα γεμάτο γευστικές, οικογενειακές στιγμές, χωρίς άγχος και βιασύνες; Κάντε τώρα τις αγορές σας online στο AB Eshop και η επιτυχία είναι εγγυημένη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης