Τσελέντης για σεισμό στη Ναύπακτο: «Ήταν αναμενόμενος, όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά»
Συμφωνα με τον Διευθυντή του γεωδυναμικού ινστιτούτου η περιοχή παρουσιάζει μία έντονη δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα, ενώ εκτίμησε πως όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά μετά τον κύριο σεισμό
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Διευθυντής του γεωδυναμικού ινστιτούτου τόνισε πως ο σεισμός ήταν αναμενόμενος, καθώς η περιοχή παρουσιάζει μία έντονη δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα, ενώ εκτίμησε πως όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά μετά τον κύριο σεισμό.
Σε ανάρτησή του ο καθηγητής Ακης Τσελέντης ανέφερε:
Ανακοίνωση Σεισμού της 13/01/2021 Εκ μέρους των φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα, στις 00:09 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε Ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.7 στην κλίμακα Richter.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 153 χλμ. ΔΒΔ της Αθήνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 16 χλμ. Β του Αιγίου. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ: 38.3949 Βόρεια ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ: 22.0482 Ανατολικά
Έγινε κοντά στο Μαραθιά και η περιοχή ήταν από καιρό διεγερμένη και όπως σας είχα πει αναμέναμε να μας δώσει κάποιο μικρό σεισμό πιστεύω όλα να εξελιχθούν φυσιολογικά
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.