Νέα συμπλοκή στην Κρήτη: Τι συνέβη πριν βγει το καλάσνικοφ στα Ζωνιανά;

Νέα συμπλοκή στην Κρήτη: Τι συνέβη πριν βγει το καλάσνικοφ στα Ζωνιανά;

Ένας τραυματίας από σφαίρα και ένας και ένας από ξυλοδαρμό  - Στην ΜΕΘ ο τραυματίας του αιματηρού επεισοδίου

zonianaas
Τα όσα εκτυλίχθηκαν πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί και βγει εκτός ελέγχου αναζητούν οι διωκτικές Αρχές του Ρεθύμνου.

Το νέο ένοπλο επεισόδιο, στη σκιά των όσων τραγικών σημειώθηκαν πρόσφατα στα Ανώγεια, έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όλα φέρεται να ξεκίνησαν στο δρόμο προς Αξό, όπου στον ένα αδερφό είχαν στήσει «ενέδρα» δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα.

Στη συνέχεια ο 54χρονος - αδερφός του θύματος του ξυλοδαρμού - επιχείρησε να ζητήσει το λόγο, πηγαίνοντας στα Ζωνιανά και αναζητώντας τους στο σπίτι τους. Εκεί, λένε οι πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί από καλάσνικοφ!

Μάλιστα οι οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 54χρονος θα μπορούσε να έχει πέσει νεκρός, με βάση τους κάλυκες από καλάσνικοφ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος. Ο 54χρονος, νοσηλεύεται με τραύμα από σφαίρα μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα.

Κλείσιμο
Στο περιστατικό φέρεται να υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δεν υπήρχαν μαρτυρίες για την αρχική φασαρία που «άναψε» τα αίματα. Οι Αρχές πάντως φαίνεται να γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε, το οποίο κατά πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Στην ΜΕΘ ο τραυματίας του αιματηρού επεισοδίου

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο οι γιατροί να βγάλουν την σφαίρα από το σώμα του καθώς κρίθηκε επικίνδυνο σε αυτή τη φάση, για την πορεία της υγεία του.

Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης, ο τραυματίας έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά ,ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

Ο αδελφός του 45 ετών, είχε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγιναν ράμματα στο τραύμα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου προκειμένου να εντοπιστούν ο δράστης ή οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης και που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 54χρονου από σφαίρα και ενός 45χρονου από άγριο ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν μέλη συγκεκριμένης οικογένειας που όπως όλα δείχνουν διαπληκτίστηκαν με τα θύματα.



Ειδήσεις σήμερα:

Έμα Γουάτσον: Γιατί «έκραξαν» την ανάρτησή της για το #blackouttuesday

ΗΠΑ: Tο 64% των Αμερικανών συμφωνεί με τις διαδηλώσεις

Επίθεση με βιτριόλι: Το «προφίλ» της φυσικής αυτουργού του εγκλήματος όπως το σκιαγραφούν οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης