Κινητοποίηση γερμανικής πρεσβείας για την 27χρονη Γερμανίδα

Κινητοποίηση γερμανικής πρεσβείας για την 27χρονη Γερμανίδα

Σε συνεχή επικοινωνία με τις ελληνικές αρχές είναι η πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα, αναφορικά με τη συλληφθείσα 27χρονη Γερμανίδα...

Κινητοποίηση γερμανικής πρεσβείας για την 27χρονη Γερμανίδα
Σε συνεχή επικοινωνία με τις ελληνικές αρχές είναι η πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα, αναφορικά με τη συλληφθείσα 27χρονη Γερμανίδα, κατηγορούμενη για επαφές με τρομοκρατική οργάνωση.

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπ. Εξωτερικών στο Βερολίνο Αντρέας Πέσκε δήλωσε ότι από τη γερμανική πρεσβεία «επιχειρείται να διασφαλιστεί διπλωματική επαφή με τη συλληφθείσα».

«Αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής και ως εκ τούτου δεν μπορούν να ειπωθούν προς το παρόν περισσότερα για την ταυτότητα και τις κατηγορίες εις βάρος της», είπε ο εκπρόσωπος.
Κλείσιμο

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπ. Εσωτερικών Στέφαν Πάρις περιορίστηκε να δηλώσει ότι «η συνεργασία των γερμανικών και των ελληνικών αρχών και η ανταλλαγή πληροφοριών στην υπόθεση αυτή είναι καλή».

Παράλληλα, ζήτησε κατανόηση γιατί δεν αναφέρεται δημοσίως σε άλλες λεπτομέρειες, «πολύ περισσότερο καθώς οι πληροφορίες και οι κατηγορίες προέρχονται από μία φιλική χώρα», όπως είπε. Για το ενδεχόμενο εμπλοκής της συλληφθείσας και στην αποστολή του παγιδευμένου πακέτου-βόμβα με αποδέκτη την καγκελάριο Μέρκελ, ο κ. Πάρις είπε ότι «αυτά τα θέματα της έρευνας είναι υπόθεση των ελληνικών διωκτικών αρχών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης