«Δεν είχα ιδέα, τους γνώρισα στο Θησείο»

«Δεν είχα ιδέα, τους γνώρισα στο Θησείο»

Αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται η Φαίη Μέγερ, κατηγορουμένη με άλλους τέσσερις νεαρούς...


«Δεν είχα ιδέα, τους γνώρισα στο Θησείο»

Αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται η 27χρονη Γερμανίδα Φαίη Μέγερ, κατηγορουμένη με άλλους τέσσερις νεαρούς για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι τέσσερις συλληφθέντες και η Μέγερ, απολογήθηκαν την Δευτέρα ενώπιον 19ςη τακτικής ανακρίτριας. Σε αντίθεση όμως με τους νεαρούς που κρίθηκαν  προφυλακιστέοι, η 27χρονη αφέθηκε ελεύθερη, ύστερα από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως για το θέμα της προφυλάκισής της.

Η ανακρίτρια είχε τη γνώμη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη, ενώ η εισαγγελέας ότι πρέπει να προφυλακιστεί. Ετσι, το θέμα θα λυθεί τις επόμενες ημέρες με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Φαίη Μέγερ, κ. Χάρη Λαδή, η 27χρονη Γερμανίδα αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι γνώρισε τους τρεις συγκατηγορούμενους της όταν πήγε για ποτό στο Θησείο με τον τέταρτο των κατηγορουμένων, που τον ήξερε από την Θεσσαλονίκη, και ότι αφού ήπιαν ποτό εκείνη έφυγε.

Η Φαίη Μέγερ δήλωσε ότι ανήκει στον χώρο των αναρχικών αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται και ότι κείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι της για αντιεξουσιαστές δεν ήταν πρωτογενή αλλά ήδη δημοσιευμένα στο Διαδίκτυο.

Η 27χρονη όπως είπε ο συνήγορος της κ. Λαδής παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στην ανακρίτρια. Στο υπόμνημα της η κατηγορουμένη μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έχει υποστεί ανεπανόρθωτη επαγγελματική και ηθική ζημιά από τις αναφορές για υποτιθέμενες συγγενικές σχέσεις με μέλη της RAF και ότι προτίθεται να στραφεί νομικά με αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης