Ρόδος: Τροχαίο με 6 ποδηλάτες τραυματίες - Στο νοσοκομείο οι ανήλικοι
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας των παιδιών που τραυματίστηκαν
Τροχαίο ατύχημα με έξι ποδηλάτες τραυματίες, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12/12) στο νησί της Ρόδου στην περιοχή του Άνω Καλαμώνα (στον δρόμο προς Πεταλούδες), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όχημα συγκρούστηκε με ομάδα ποδηλατών αποτελούμενη από παιδιά 11 έως 16 ετών.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακόμισαν τους ανήλικους στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες αρχές, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας των παιδιών που τραυματίστηκαν.
Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.