Βιαιοπραγία σε βάρος του κατήγγειλε πολιτικό στέλεχος του Συνασπισμού

Βιαιοπραγία σε βάρος του κατήγγειλε πολιτικό στέλεχος του Συνασπισμού

Βιαιοπραγία σε βάρος του και άλλες δύσκολες στιγμές στους χώρους ανάκρισης της αντιτρομοκρατικής κατήγγειλε σήμερα το πολιτικό στέλεχος του Συνασπισμού Δημοσθένης Παπαδάτος...

Βιαιοπραγία σε βάρος του κατήγγειλε πολιτικό στέλεχος του Συνασπισμού
Βιαιοπραγία σε βάρος του και άλλες δύσκολες στιγμές στους χώρους ανάκρισης της αντιτρομοκρατικής κατήγγειλε σήμερα το πολιτικό στέλεχος του Συνασπισμού Δημοσθένης Παπαδάτος 30 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες στο Παγκράτι, στο πλαίσιο της επιχείρησης για τη σύλληψη των δύο από τους τέσσερις καταζητούμενους με εντάλματα από τη Θεσσαλονίκη.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Παπαδάτος, αναφέρει ότι οι αστυνομικοί τον χτύπησαν κατά τη σύλληψη και τον ανέκριναν για αρκετή ώρα επειδή στην κατοχή του βρέθηκε μια κλεμμένη ταυτότητα την οποία είχε βρει στο δρόμο και πήγαινε να την παραδώσει.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το αρχηγείο της Αστυνομίας, απαντώντας στις καταγγελίες του στελέχους του ΣΥΝ αναφέρει ότι: Γύρω στις 5 το απόγευμα στο πλαίσιο των ερευνών και συλλήψεων που διενεργούσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο Βύρωνα προσήχθη ο 30χρονος στην έδρα της αντιτρομοκρατικής.

Κλείσιμο
Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση αλλά οδηγήθηκε στη διεύθυνση ασφάλειας Αττικής γιατί κατείχε δύο αστυνομικές ταυτότητες.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι "για ένα από τα δύο δελτία ταυτότητας είχε δηλωθεί κλοπή από τον κάτοχό του τον Ιανουάριο του 2004 στο τμήμα Ασφάλειας Νέας Ιωνίας. Σχηματίστηκε δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες περιήλθε στην κατοχή του το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που είχε δηλωθεί κλοπή, το οποίο και κατασχέθηκε. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος".

Σε ότι αφορά στις καταγγελίες περί βιαιοπραγίας, στην ανακοίνωση της αστυνομίας επισημαίνεται ότι "δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα" και συνεχίζει: "η προσαγωγή του έγινε με όλους τους νόμιμους τύπους και τηρήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες".

Πηγή: ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης