“Dalaras Classics”: Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα την Τετάρτη στα Τίρανα

“Dalaras Classics”: Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα την Τετάρτη στα Τίρανα

Ο Γιώργος Νταλάρας θα πραγματοποιήσει στις 26 Ιουνίου στα Τίρανα μια και μοναδική συναυλία με το πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει στις μεγαλύτερες αίθουσες της Ευρώπης στις περιοδείες του, με συμμετοχή επί σκηνής της Ασπασίας Στρατηγού.

unnamed__16_
Ο Γιώργος Νταλάρας αποδέχτηκε με χαρά την τιμητική αυτή πρόσκληση για τη συναυλία, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Τιράνων και της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα.

afissadalaras

Είναι η δεύτερη φορά που παρουσιάζει τα τραγούδια του στην Αλβανία,  όπου είχε δώσει μια συναυλία στο Αργυρόκαστρο εδώ και πολλά χρόνια.
Στη συναυλία θα παρουσιαστούν και αποσπάσματα από τα «Έρημα χωριά» του μουσικού Ντάσσο Κούρτι, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια σταθμούς από τη δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, ρεμπέτικα και μπαλάντες της Μεσογείου. Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα στη σκηνή θα βρίσκεται η Ασπασία Στρατηγού.

Κλείσιμο
dalaras-trah1

Τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν 9 εξαιρετικοί μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους.
Γιώργος Παπαχριστούδης-πιάνο, Γιώργος Μάτσικας και Βασίλης Κορακάκης-μπουζούκι, Θανάσης Σοφράς-μπάσο, Ντάσσο Κούρτι-ακορντεόν, Νίκος Σαμαράς-τρομπέτα, Αποστόλης Βαγγελάκης-πνευστά, Μαρίνος Τρανουδάκης-κρουστά, Δημήτρης Γκαβαρδίνας-τύμπανα.
Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαχριστούδης
Σχεδιασμός ήχου- ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης.
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος.

tirana
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης