Θάνος Μικρούτσικος εκτάκτως για το Πολυτεχνείο

Θάνος Μικρούτσικος εκτάκτως για το Πολυτεχνείο

Λίγο πριν από τις οργανωμένες παραστάσεις του στο χώρο Ρυθμό με τη Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Θάνος Μικρούτσικος εμφανίζεται εκτάκτως για μια «πολιτική» παράσταση - τιμή προς το Πολυτεχνείο

Θάνος Μικρούτσικος εκτάκτως για το Πολυτεχνείο
Λίγο πριν από τις οργανωμένες παραστάσεις του στο χώρο Ρυθμό με τη Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Θάνος Μικρούτσικος εμφανίζεται εκτάκτως για μια «πολιτική» παράσταση - τιμή προς το Πολυτεχνείο.

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα τιμήσουν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και θα συνεχίσουν τις παράστασεις του προγράμματος κανονικά τα Σάββατα (1, 8, 15, 22) του Δεκεμβρίου.

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα προσθέσει ειδικά για την παράσταση του Σαββάτου ένα αφιέρωμα στο Πολιτικό Τραγούδι με τραγούδια που έγραψε στα χρόνια της δεκαετίας του ΄70.

Κλείσιμο
Στο κανονικό πρόγραμμα που ξεκινάει 1 του Δεκέμβρη, περιλαμβάνονται τραγούδια του  Μικρούτσικου από το πλούσιο ρεπερτόριο που διαθέτει σε κείμενα Μπρεχτ, Μπίρμαν, Καββαδία, Ελευθερίου, Αλκαίου, Τριπολίτη, Νικολακοπούλου, Ιωάννου κ.α.

Εκτός από αυτά τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ, παρουσιάζονται και τραγούδια άλλων συνθετών που ο Θάνος και η Ρίτα Αντωνοπούλου έχουν επιλέξει, όπως του Τσιτσάνη, του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, του Ξαρχάκου, του Κραουνάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης