Στον Λυκαβηττό ο κορυφαίος Βρετανός Morrissey!

Στον Λυκαβηττό ο κορυφαίος Βρετανός Morrissey!

Μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ως τραγουδιστής – ακτιβιστής, μιας και έχει δώσει μάχες για τα δικαιώματα των ζώων και της διαφορετικότητας...

Μία βόλτα με τη μαμά!
Στον Λυκαβηττό ο κορυφαίος Βρετανός Morrissey!
Σε όσους δεν λέει κάτι το όνομα Morrissey, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει το θρυλικό συγκρότημα «The Smiths». Ο άλλοτε φροντ μαν του γκρουπ θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη χώρα μας για ένα μοναδικό live, την Δευτέρα 16 Ιουλίου, στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ως τραγουδιστής – ακτιβιστής, μιας και έχει δώσει μάχες για τα δικαιώματα των ζώων και της διαφορετικότητας. Πέρα από το καλλιτεχνικό του έργο, το οποίο αντικειμενικά είναι ό,τι καλύτερο έχει να μας δώσει η μπριτ ποπ και όχι μόνο, έχει καταφέρει να αρθρώσει τέτοιο λόγο που πλέον είναι ξεχωριστός από τους άλλους της γενιάς του.
Κλείσιμο


Ο κατά κόσμον Steven Patrick Morrissey το 1982 μαζί με τον κιθαρίστα Johnny Marr, ίδρυσαν τους Smiths. Μεσουράνησαν την δεκαετία του 80, ενώ το 1987 διαλύθηκαν λόγω διαφωνιών, αφήνοντας όμως τραγούδια – διαμάντια.

Βέβαια μια προσωπικότητα όπως αυτή του Morrissey, δε θα μπορούσε να σταματήσει να εκφράζεται μέσω της μουσικής και συνέχισε την μουσική του καριέρα. Από το 1988 και μετά η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, όπως «The More You Ignore Me, The Closer I Get», «Irish Blood, English Heart» και «Suedehead».

Όσοι λοιπόν από εσάς θέλετε να απολαύσετε από κοντά αυτόν τον μεγάλο μουσικό, τότε πρέπει να σπεύσετε στα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων (Tickethouse, Public)

Οι πόρτες στο Θέατρο του Λυκαβηττού θα ανοίξουν στις 8μ.μ..

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης