Nicki Minaj: «Έχω κουραστεί να με συγκρίνουν με τη Gaga»

Nicki Minaj: «Έχω κουραστεί να με συγκρίνουν με τη Gaga»

«Που είναι οι ομοιότητες; Στις περούκες; Κάθε γυναίκα στην μουσική βιομηχανία έχει περούκες. Στις πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις; Μπα...δεν νομίζω...» είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της

Nicki Minaj: «Έχω κουραστεί να με συγκρίνουν με τη Gaga»
Φαίνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια Nicki Minaj κουράστηκε πολύ να την συγκρίνουν με την συνάδελφό της και εξίσου εκκεντρική σταρ, Lady Gaga, για αυτό και έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Nightline του ABC.

Έτσι λοιπόν, η Minaj είπε ότι δεν μοιάζει σε τίποτε με τη Mother Monster καθώς είναι rapper και κατάγεται από τη Βόρεια Jamaica.

«Που είναι οι ομοιότητες; Στις περούκες; Κάθε γυναίκα στην μουσική βιομηχανία έχει περούκες. Στις πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις; Μπα...δεν νομίζω. Έχει κουραστεί λίγο το αστείο αυτό. Στην αρχή δεν με ένοιαζε. Είπα ότι όταν με μάθουν θα καταλάβουν ότι δεν είμαστε ίδιες», είπε η Nicki Minaj.

Κλείσιμο
Ωστόσο, η τραγουδίστρια είπε ότι η Gaga είναι «φανταστική σταρ».

«Έχει ορίσει τον δρόμο της. Έχει χαράξει την δική της πορεία. Πιστεύω ότι έχω κι εγώ τον δικό μου δρόμο. Και δεν διασταυρώνονται μεταξύ τους», πρόσθεσε η Minaj.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης