Βιβλίο-πρόταση: Ο «τρόφιμος» του Sebastian Fitzek

Βιβλίο-πρόταση: Ο «τρόφιμος» του Sebastian Fitzek

Ο αγαπημένος συγγραφέας του ελληνικού κοινού επιστρέφει με νέο βιβλίο

book1
Τι να διαβάσουμε εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό; Ευτυχώς ο αγαπημένος συγγραφέας του ελληνικού κοινού επιστρέφει με νέο βιβλίο. Ο λόγος για τον Sebastian Fitzek! Το καινούριο του βιβλίο «Ο τρόφιμος»  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Η υπόθεση: Ο μικρός Μαξ εξαφανίστηκε πριν από έναν χρόνο. Μόνο ο δράστης γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στο αγόρι. Έχει ήδη ομολογήσει δύο αποτρόπαιες δολοφονίες παιδιών, αλλά τώρα είναι φυλακισμένος στην πτέρυγα υψίστης ασφαλείας ενός ψυχιατρείου και αρνείται να μιλήσει.

Στον πατέρα του Μαξ απομένει μονάχα ένας τρόπος να μάθει επιτέλους την αλήθεια: Πρέπει να βουτήξει στα έγκατα της Κόλασης, να γίνει ο ίδιος τρόφιμος.

Διαβάστε απόσπασμα εδώ

Ποιος είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Sebastian Fitzek
Ο Sebastian Fitzek γεννήθηκε το 1971 και είναι ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία. Το πρώτο του μυθιστόρημα, Η Θεραπεία, κυκλοφόρησε το 2006 κι έγινε αμέσως best seller. Έκτοτε τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι τέσσερις γλώσσες κι έχουν διασκευαστεί για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Sebastian Fitzek ζει με την οικογένειά του στο Βερολίνο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης