Το συναρπαστικό ερωτικό μυθιστόρημα της Michele Zackheim “Τελευταίο τρένο για το Παρίσι” είναι στο ΘΕΜΑ!!

Το συναρπαστικό ερωτικό μυθιστόρημα της Michele Zackheim “Τελευταίο τρένο για το Παρίσι” είναι στο ΘΕΜΑ!!

Αυτή την Κυριακή, το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Michele Zackheim «Τελευταίο Τρένο για το Παρίσι» είναι στο ΘΕΜΑ.

Μια γυναίκα διηγείται την απίστευτη, επικίνδυνη και μυστηριώδη ερωτική της ιστορία. Μέσα στη φωτιά του Β' Παγκόσμιου Πολέμου στο Παρίσι, η ηρωίδα κατάφερε να βγει ζωντανή από μια κόλαση πόθου, πάθους -αλλά και φόνου. 

«Γιατί φοβόμουν τόσο; Δεν ήξερα πολλά για το τι σημαίνει να είναι κανείς ερωτευμένος» μονολογεί η Ρόζυ Μπελ Μπάνον, η πρωταγωνίστρια του εκπληκτικού βιβλίου της Michele Zackheim. Η Ρόζυ είναι μια Αμερικανίδα η οποία, το 1935 εγκαθίσταται στο Παρίσι όπου και αρχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Η Ευρώπη θα την υποδεχτεί με τη μαυλιστική της γοητεία -αλλά και τα σκοτεινά της μυστικά: Η Ρόζυ θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της μέσα σε μια ατμόσφαιρα που βάραινε όλο και πιο πολύ, καθώς πλησίαζε ο Μεγάλος Πόλεμος. Εκτός όμως από την αγάπη που θα σάρωνε με ορμή ολόκληρη την ύπαρξή της, η Ρόζυ θα ερχόταν σε επαφή και με το έγκλημα, την ανθρωποκτονία. Ο έρωτας, ο θάνατος, ο πόλεμος, τα ιστορικά γεγονότα, οι αληθινές προσωπικότητες που παρελαύνουν στις σελίδες του, αποτελούν όλα στοιχεία μιας μοναδικής συνταγής. Με βάση αυτήν, η Michele Zackheim συνθέτει ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται, χωρίς υπερβολή, με μια ανάσα.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Michele Zackheim «Τελευταίο Τρένο για το Παρίσι».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!


ΣΧΟΛΙΑ (1)

η ταινία

πότε θα ανακοινωθεί ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

misel-de-grece

Το μόνο μέλος των Γλύξμπουργκ που έχει ελληνική υπηκοότητα - Πώς αξιοποίησε την ευγενή του καταγωγή στη λογοτεχνική δημιουργία - Δεν επαναπαύτηκε στους τίτλους του αλλά δούλεψε με υλικό τον περιπετειώδη βίο του ίδιου και των συγγενών του

13
kinhsh-tou-ekkremous

Η τεσσαρακονταετία της μεταπολιτευτικής λογοτεχνίας είναι το αντικείμενο της μελέτης του Βαγγέλη Χατζηβασιλείου «Η κίνηση του εκκρεμούς. Άτομα και κοινωνία στη νεότερη ελληνική πεζογραφία: 1974-2017», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πόλις.

xrvmmbook

Το μυθιστόρημα που δέκα ολόκληρα χρόνια πριν από τον «Εραστή της Λαίδης Τσάτερλι» έσπασε τις συμβάσεις της ρομαντικής μυθιστοριογραφίας, μιλώντας απροκάλυπτα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και αναστατώνοντας την πουριτανική κοινωνία των αρχών του 20ου αιώνα, αυτή την Κυριακή είναι στο ΘΕΜΑ