Έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη στο Παρίσι - Φωτογραφίες

Έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη στο Παρίσι - Φωτογραφίες

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε την φωτογραφική δουλειά του με τίτλο «Πλην Πυρός», που είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα

Varthakouris_Aliberti
Το Παρίσι λούστηκε από το φως της Ελλάδας και ταξίδεψε στις Κυκλάδες μέσα από την έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη «Πλην Πυρός» που παρουσιάστηκε στην Πόλη του Φωτός.

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη με τίτλο «Πλην Πυρός» στο «Maison de La Grece» στο Παρίσι.

Η έκθεση, που την αγκάλιασε η Ελληνική Πρεσβεία στη Γαλλία, ήταν μια πρωτοβουλία του Έλληνα πρόξενου στη γαλλική πρωτεύουσα Γιώργου Κοντού και διοργανώθηκε από την COMMUNAUTÉ HELLÉNIQUE DE PARIS ET DES ENVIRONS και την πρόεδρο της Σέτα Θεοδωρίδου.

Varthakouris_Parisi
Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής κοινότητας του Παρισιού


Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε την φωτογραφική δουλειά του με τίτλο «Πλην Πυρός», που είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα. Με την ματιά του και τον φωτογραφικό του φακό και με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο, στα έργα του, την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας.

Varthakouris_Ekthesi


Την έκθεση στο Παρίσι εκτός από την συμμετοχή της Ελληνικής πρεσβείας της Γαλλίας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της UNESCO, της επιχειρηματικής αλλά και της επιστημονικής κοινότητας καθώς και άλλες προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης