Αν ανήκετε στους  φανατικούς fan των κατασκοπικών θρίλερ δράσης η πολυβραβευμένη σειρά Κilling Eve θα σας συναρπάσει!

Αν ανήκετε στους  φανατικούς fan των κατασκοπικών θρίλερ δράσης η πολυβραβευμένη σειρά Κilling Eve θα σας συναρπάσει!

Για όλους τους φανατικούς φίλους των τηλεοπτικών σειρών, το Vodafone TV φέρνει το γεγονός του καλοκαιριού.

killing01
Το Vodafone TV με τον μεγαλύτερο On Demand κατάλογο στην Ελλάδα, σπάει τα συνηθισμένα, και για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα σε όλους, κυριολεκτικά όμως σε όλους, συνδρομητές και μη , λάτρεις των σειρών, να απολαύσουν από το www.vodafone.gr, το πρώτο επεισόδιο δημοφιλών και αποκλειστικών σειρών εντελώς δωρεάν.

Mε αυτή την πρωτοποριακή για την Ελλάδα, δυνατότητα, που θα σου παρέχει το Vodafone TV, o κάθε φανατικός των τηλεοπτικών σειρών θα μπορεί να βλέπει χωρίς καμία δέσμευση, από οποιαδήποτε smart συσκευή (ΤV - LAPTOP – KINHTO), όπου επιθυμεί και κυρίως εντελώς δωρεάν το 1ο επεισόδιο από επιλεγμένες δημοφιλείς σειρές που προβάλλει κατ’αποκλειστικότητα. 

Η νέα σειρά μυστηρίου που μας συστήνει το Vodafone TV είναι το «Κilling Eve».

Η αριστουργηματικά απολαυστική, ασυνήθιστη σειρά μυστηρίου, η οποία αναδείχθηκε ήδη ως καλύτερη σειρά και το 2018 από πολλά καταξιωμένα media παγκοσμίως, ανατρέποντας την τυπική φόρμα του κατασκοπικού θρίλερ δράσης, απέσπασε τα Bafta Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Καλύτερου Γυναικείου Πρωταγωνιστικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Jodie Comer και Καλύτερου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου για τη Fiona Shaw.

Κλείσιμο
Η σειρά όπου έχει προβληθεί έχει σαρώσει σε τηλεθέαση και μάλιστα στην Βρετανία, μετά από κάθε επεισόδιο στον Βρετανικό τύπο υπάρχουν εκτεταμένα σχόλια που αναλύουν από τη πλοκή της υπόθεσης έως το dress code των πρωταγωνιστών.

Βασισμένο στις νουβέλες του Luke Jennings, το Killing Eve εστιάζει στις ζωές δυο ξεχωριστών γυναικών, της Eve και της Villanele.

Η Eve, η μοναδική Sandra Oh (The Grey’s Anatomy) είναι μια σχεδόν απελπισμένη, τρομακτικά έξυπνη αξιωματικός της MI5, της περίφημης βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας, η οποία ενώ πάντα ονειρευόταν μια συναρπαστική ζωή κατασκόπου, είναι αναγκασμένη να πλήττει από τη βαρετή δουλειά γραφείου της.

Η Villanelle - Jodie Comer (Doctor Foster) είναι μια μανιώδης, φοβερά ευφάνταστη και ταλαντούχα δολοφόνος, η οποία απολαμβάνει τις πολυτέλειες της ζωής εκμεταλλευόμενη την οικονομική ευχέρεια που της παρέχει η απαιτητική και βίαιη δουλειά της. Μια σειρά από συναρπαστικές συγκυρίες φέρνουν συνεχώς τη μια στη ζωή της άλλης, αναπτύσσοντας μια μορφή παιχνιδιού «γάτας-ποντικού», μέχρι να αναπτυχθεί ανάμεσά τους μια από τις πιο καθηλωτικές εμμονές της μικρής οθόνης.

Ιt’s binge time, απολαύστε τα επόμενα επεισόδια του killing eve, αλλά και των άλλων συναρπαστικών σειρών από την πλατφόρμα του Vodafone TV. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης