Τη δεύτερη τεχνική της πρόβα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision πραγματοποίησε η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis.
Η 17χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena για να ερμηνεύσει το Liar.
Στο βίντεο και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τη Silia Kapsis να φορά ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό τοπ, πλαισιωμένη από την ομάδα των τεσσάρων χορευτών της.
Παράλληλα, νωρίτερα σήμερα η σουηδική δημόσια τηλεόραση (SVT) ανακοίνωσε δύο από τα interval acts που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στους δύο ημιτελικούς και τα ονόματα που αποκαλύφθηκαν προκαλούν ήδη ενδιαφέρον.
Ο φετινός 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 (Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου), 9 (Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας) και 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός).
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.