Τη δεύτερη τεχνική της πρόβα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision πραγματοποίησε η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis.
Η 17χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena για να ερμηνεύσει το Liar.
Στο βίντεο και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τη Silia Kapsis να φορά ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό τοπ, πλαισιωμένη από την ομάδα των τεσσάρων χορευτών της.
Παράλληλα, νωρίτερα σήμερα η σουηδική δημόσια τηλεόραση (SVT) ανακοίνωσε δύο από τα interval acts που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στους δύο ημιτελικούς και τα ονόματα που αποκαλύφθηκαν προκαλούν ήδη ενδιαφέρον.
Ο φετινός 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 (Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου), 9 (Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας) και 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός).
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.