Με τον φόβο να εγκλωβιστούν στη κίνηση γύρω από τους δρόμους του Σταδίου, δεδομένου ότι αναμένονται 60.000 θεατές στη συναυλία του Σαββάτου, αρκετοί φαν των Coldplay επέλεξαν να αφήσουν από σήμερα τα αυτοκίνητα τους σε σημεία κοντά στο ΟΑΚΑ.
Αυτό τη στιγμή που οι διοργανωτές συνιστούν η πρόσβαση να γίνεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με ποδήλατα, ακόμη και με... πατίνια.
Οι πόρτες αναμένεται να ανοίξουν στις 5 το απόγευμα προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν εισιτήρια στην κατάμεστη αρένα και θέλουν να πλασαριστούν όσο γίνεται πιο κοντά στη σκηνή.
Οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι που θα καλύψουν το γεγονός ενημερώθηκαν ότι πρέπει να βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο, στη Πύλη Β το αργότερο 20.30 κάτι που σημαίνει ότι το συγκρότημα δεν πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή μετά τις 9 το βράδυ.
Όσον αφορά τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια περιορισμένης οπτικής πρόσβασης στη σκηνή των Coldplay που βγήκαν χθες προς πώληση αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
Το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται κατάμεστο και όσοι τυχεροί βρεθούν εκεί αναμένεται να ζήσουν μια από τις συγκλονιστικότερες συναυλιακές εμπειρίες της ζωής τους.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.