Το «καλαμπούρι» του Τατσόπουλου για τον Κολοκοτρώνη

Το «καλαμπούρι» του Τατσόπουλου για τον Κολοκοτρώνη

Εχει γίνει κόκκινο πανί λόγω ενός σχολίου που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ για τον Γέρο του Μοριά

Το «καλαμπούρι» του Τατσόπουλου για τον Κολοκοτρώνη
Το «καλαμπούρι» για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, μέσω Facebook, του βγήκε ξινό. O λόγος για τον συγγραφέα και παρουσιαστή της ιστορικής σειράς ντοκιμαντέρ «1821» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, κ. Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει γίνει κόκκινο πανί λόγω ενός σχολίου που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ για τον Γέρο του Μοριά. Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου πριν από δύο εβδομάδες, ψηφιακοί φίλοι του κ. Τατσόπουλου ανάρτησαν στο προφίλ του διάφορα σχόλια για τη σειρά που έχει προκαλέσει ποικίλες θετικές ή αρνητικές αντιδράσεις. Ανάμεσα στα σχόλια και αυτό που ανέφερε: «Και πού να δεις όταν θα αποκαλύψετε τον Τούρκο γκόμενο του Κολοκοτρώνη!».

 Η απάντηση του συγγραφέα και παρουσιαστή κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος: «Δεν ήταν γκόμενος, τον είχε αρραβωνιαστεί!». Το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο ο κ. Τατσόπουλος κατήγγειλε πως παρουσιάστηκε ως δήλωσή του και όχι σαν αστείο στο Facebook, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος, γεγονός που τον οδήγησε να εμφανιστεί σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές κάνοντας λόγο για «μπαγιάτικο καλαμπούρι».

Μιλώντας στον Flash και στον κ. Θανάση Λάλα ο ίδιος υποστήριξε: «Προφανώς επειδή ο παρουσιαστής του “1821” αυτή τη στιγμή δεν θα έκανε ποτέ μια τόσο γελοία δήλωση, όπως ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν γκέι και αρραβωνιάστηκε, βρίσκουν ένα καλαμπούρι από τον προσωπικό μου τοίχο γιατί αυτό δεν το είπα εγώ ούτε στην τηλεόραση, ούτε στην εφημερίδα, το έγραψα στον προσωπικό μου τοίχο, εκεί που μπαίνουν οι φίλοι μου και λέμε ό,τι χαζομάρα θέλουμε. Παίρνουν λοιπόν αυτή τη σαχλαμάρα, τη φουσκώνουν και η τρέλα αρχίζει όταν την παίρνουν πια τα σοβαρά blogs - φεύγουμε από τα φασιστικά blogs και μπαίνουμε στα σοβαρά. Βλέπω από το πρωί να ασχολούνται σοβαροί δημοσιογράφοι με αυτή τη γελοιότητα», δήλωσε ο ίδιος. Ο κ. Τατσόπουλος αποκάλυψε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του και ότι χάκερ έχουν μπει στο προφίλ του στο Facebook και δεν τον αφήνουν ούτε να σβήσει τα υβριστικά σχόλια που του έχουν γράψει.

Κλείσιμο
Η σειρά ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «1821» για την Ελληνική Επανάσταση και τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από το πρώτο επεισόδιο. Να σημειωθεί πως πρόκειται για την πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική παραγωγή μετά το «Νησί», με χορη γό την Εθνική Τράπεζα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης