Από το Σκαφιδάκι στην Πελοπόννησο και σε όλο τον κόσμο

Από το Σκαφιδάκι στην Πελοπόννησο και σε όλο τον κόσμο

Το τουριστικό γραφείο LandLife Travel με έδρα την Αργολίδα διακρίνεται στον τομέα Διαχείρισης Προορισμού στα φετινά Tourism Awards για την προώθηση της Πελοποννήσου στον παγκόσμιο χάρτη τουρισμού

tourism-awards
Γνώρισα το Βασίλη Ροδόπουλο στην αναζήτησή μου για κορυφαίες υπηρεσίες τουρισμού στην Πελοπόννησο πριν από ένα χρόνο. Η συζήτησή μας γρήγορα επεκτάθηκε από τις αμιγώς τουριστικές υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της Πελοποννήσου σε μια συνολική θεώρηση του τουρισμού, τις δυνατότητες των απευθείας πωλήσεων και των πωλήσεων μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς και στις προοπτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου στη νέα ψηφιακή εποχή.

Με σπουδές Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας, και Οικονομικών μετά από μια πορεία σε υψηλόβαθμες θέσεις σε ελληνικές εταιρείες λιανεμπορίου, βρίσκεται σήμερα μαζί με το Νίκο Κριτσινέλια, Μηχανικό Αυτοματισμού με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο Σκαφιδάκι της Αργολίδας να αναπτύσσουν τη LandLife Travel, μια εταιρεία ταξιδίων, που φέτος απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Διαχείριση Προορισμού για τις άριστες υπηρεσίες και την αποτελεσματική προώθηση της Πελοποννήσου στις διεθνείς αγορές.

«Κοιτώντας την πατρίδα μου την Αργολίδα, με το τόσο γραφικό Ναύπλιο, τις ιστορίες από την Ελληνική Μυθολογία και τους κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους, τις Μυκήνες, το Άργος, την Επίδαυρο, συνειδητοποιώ την αξία που μπορούν να προσφέρουν σε όλο τον κόσμο και τις προοπτικές ανάπτυξης υπηρεσιών που θα αναδείξουν όλη την Πελοπόννησο, που θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια αυθεντική εμπειρία της περιοχής», διηγείται ο Βασίλης για την ίδρυση της LandLife Travel το 2014.

Ο Βασίλης και ο Νίκος στην πραγματικότητα οργάνωσαν και «άνοιξαν» το διαδικτυακό τουριστικό χάρτη της Πελοποννήσου: διαδρομές στους αρχαιολογικούς χώρους, γαστρονομικές περιηγήσεις και μαθήματα μαγειρικής, εμπειρίες ενασχόλησης με την τοπική παραγωγή, την ελιά, τη μελισσοκομία, ιππασία, πεζοπορία, ποδηλασία, εξερευνήσεις με θαλάσσια καγιάκ, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που έχουν οργανώσει σε όλη την Πελοπόννησο.

Κλείσιμο
Οι δραστηριότητες και οι εμπειρίες που έχουν σχεδιάσει και υλοποιούν, είτε από μόνοι τους είτε συνεργαζόμενοι με τοπικούς παρόχους δραστηριοτήτων, καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας Πελοποννήσου και έχουν ανεβάσει τον πήχη των υπηρεσιών ψηλά αποσκοπώντας σε ποιοτικό τουρισμό εμπειρίας και σε ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ευχαριστημένων ταξιδιωτών-πελατών. «Η πορεία μας είναι σταθερά ανοδική σε μια αγορά που οι κεραίες σου πρέπει να είναι συνεχώς «τεντωμένες». Δουλεύουμε και με τελικούς πελάτες από το εξωτερικό, αλλά και μέσω διεθνών tour operators, ακολουθώντας ξεχωριστές στρατηγικές στόχευσης», εξηγούν οι ιδρυτές και φίλοι.
tourism-awards-1

Η κριτική επιτροπή των 6ων Tourism Awards αναγνωρίζοντας την μεγάλη και ξεχωριστή προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για την οργάνωση των παρεχόμενων δραστηριοτήτων και την ανάδειξη της Πελοποννήσου, έκρινε- καθ’ όλα δικαίως- να επιβραβεύσει την LandLife Travel σαν ένα από τα κορυφαία τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας τις βέλτιστες και σύγχρονες πρακτικές προώθησης του προορισμού, καθώς και της άριστης εξυπηρέτησης των μέχρι σήμερα πελατών της.

Αυτό σε μια εποχή που ο τουρισμός δεν «μετριέται» με κλίνες και τουριστικά «πακέτα». Αλλά με την ανάγκη των σύγχρονων ανθρώπων να κάνουν ένα «ταξίδι» αυτογνωσίας και θα επανασυνδεθούν με τη φύση, τη ζωή και την ιστορία μέσα από μια αυθεντική και προσωποποιημένη εμπειρία που ενδέχεται -και επιθυμούν- να τους αλλάξει τη ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το LandLife Travel επισκεφθείτε τη Σελίδα landlifetravel.com

Η Ελένη Φωτίου είναι ταξιδιωτική συντάκτης και δημιουργός της πλατφόρμας ταξιδιωτικών συμβούλων για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα mamakita.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης