Τα χειροποίητα ζυμαρικά της Αλεξάνδρας

Τα χειροποίητα ζυμαρικά της Αλεξάνδρας

Μια νέα σε ηλικία αλλά ώριμη σε δημιουργικές ιδέες chef η Αλεξάνδρα Βασιλάτου έχει «στήσει» με την στήριξη του The People’s Trust το δικό της εργαστήριο – κουζίνα στη Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι

alex
Στην νέα επικράτεια της δικτύωσης μπορείς με σχετική ή και απόλυτη ευκολία να βρεις τις ψηφίδες και να συνθέσεις το πάζλ. «Η Αλεξάνδρα είναι chef. Master chef!», διαβάζω σε μια ανάρτηση του The People’s Trust. Η Αλεξάνδρα ως επωφελούμενη των προγραμμάτων του κοινωφελούς, χρηματοδοτούμενου από ιδιωτικά κεφάλαια, μη κερδοσκοπικού οργανισμού που κατάφερε με την συνδρομή των μελών της οικογενείας της να «στήσει» την δική της δουλειά.
alex-1

Η ανάρτηση συνδέεται ακριβώς με αυτό το γεγονός: «Και πλέον είναι και η ιδιοκτήτρια του ALEX the fresh pasta bar όπου καθημερινά ετοιμάζει απολαυστικά πιάτα με τα φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά της».

Αν τριγυρίσεις στο facebook λίγο περισσότερο στον ωκεανό με τα φωτογραφικά αρχεία δεν θα χρειαστείς πολύ ώρα για να βρεις την Αλεξάνδρα – εδώ, Αλεξάνδρα Βασιλάτου- αγκαλιά με τον πατέρα της, τον Νίκο Βασιλάτο, η παρουσία και η εν γένει συμμετοχή του στα πράγματα του μικρού μαγαζιού στο Κολωνάκι επιτρέπει στην Αλέξανδρα να παραμένει απερίσπαστη με τις πάστες και τις σάλτσες της.
alex-3

Αν κάνουμε ένα βηματάκι πάρα πέρα – στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook- θα μάθουμε ότι η Αλεξάνδρα είναι «πρώην chef στην εταιρεία Savoy Grill, Gordon Ramsay LTD». Ναι, η Αλεξάνδρα έχει περάσει από την κουζίνα του Ramsay όπως και άλλες κουζίνες στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης.

Αλλά, ας γυρίσουμε στην ανάρτηση του The People’s Trust. Διαβάζουμε: « Ήταν περίπου 15 ετών όταν αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική και όπως αποδεικνύουν όλα τα πιάτα που έχουμε δοκιμάσει, πήρε τη σωστή απόφαση! Νέα επιχειρηματίας, νέοι στόχοι, νέες προοπτικές, νέες γεύσεις. Ήταν αδύνατο να μην υποστηρίξουμε τα σχέδια της. Καλές δουλειές!».

Κλείσιμο
Το ALEX the fresh pasta bar βρίσκεται στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης