Μια πρόσκληση φωτογραφίας πολιτισμού!

Μια πρόσκληση φωτογραφίας πολιτισμού!

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος -με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του - προσκαλεί φωτογράφους, ανεξαρτήτως επιπέδου, να συμμετέχουν σε μία ομαδική φωτογραφική έκθεση που να αποτυπώνει στιγμές στο ΚΠΙΣΝ μέσα από τον δικό τους φακό

snf-yerolymbos
Μια ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε φωτογράφους, ανεξαρτήτως επιπέδου, να συμμετέχουν σε μία ομαδική φωτογραφική έκθεση που να αποτυπώνει στιγμές στο ΚΠΙΣΝ μέσα από τον δικό τους φακό.

Φωτογραφίες που μπορεί να έχουν τραβηχτεί ήδη, να είναι νέες, εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου, αρχιτεκτονικές, τοπίου ή δρόμου οι οποίες να εστιάζουν σε ένα στιγμιότυπο, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου σε οποιοδήποτε σημείο του ΚΠΙΣΝ, είναι ευπρόσδεκτες να προστεθούν στο φωτογραφικό άλμπουμ επιλογής του φορέα.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτεθούν σε μία μεγάλης κλίμακας έκθεση, καλύπτοντας 400 μέτρα της περιμέτρου του ΚΠΙΣΝ.

Όπως διαβάζουμε σε ένα ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών:

Κλείσιμο
«Όσο πιο δημιουργική είναι η προσέγγισή σας και όσο πιο ελεύθερη η απόδοση του θέματος, τόσο το καλύτερο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και φωτογραφίες μπορεί να υποβάλει οποιοδήποτε άτομο άνω των 18 ετών μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Όταν ολοκληρωθεί η περίοδος υποβολής, μία κριτική επιτροπή εγνωσμένου κύρους στην οποία θα συμμετέχουν φωτογράφοι, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι των διοργανωτών, θα αξιολογήσουν όλες τις φωτογραφίες».

«Η έκθεση έχει σχεδιαστεί και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό United Photo Industries με έδρα την Νέα Υόρκη, ακολουθώντας το μοντέλο των υπόλοιπων εκθέσεων “FENCE” που έχει διοργανώσει, και υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό link του ΚΠΙΣΝ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης