Η μαλαγουζιά στο κορμί τους

Η μαλαγουζιά στο κορμί τους

Μια ελληνική ποικιλία σταφυλιών με μεγάλο οινολογικό ενδιαφέρον που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένη αποτέλεσε την έμπνευση για το αφρόλουτρο της Λένγκας

Η μαλαγουζιά στο κορμί τους
Δεν θα ήταν δα και υπερβολή αν ισχυριζόταν κανείς ότι με …μαλαγουζιά ξέπλυνε το αλάτι από την βουτιά του στα νερά του Ευρίπου. Για την ακρίβεια, το αφρόλουτρο που παρουσίασε η Λένγκα Γρηγοριάδου (η σύντροφος στη ζωή και στα κρασιά του οινοποιού Απόστολου Μούντριχα) όπως αναφέρεται στη σημείωση υψηλής ευκρίνειας που υπάρχει στη λευκού χρώματος απέριττη συσκευασία είναι «εμπνευσμένο από την ποικιλία σταφυλιού Μαλαγουζιά».

Η ίδια η Λένγκα, εδώ και λίγα χρόνια, παράλληλα με τη δουλειά της στο Κτήμα έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών – καλλυντικά με ονομασία προέλευσης με βάση το σταφύλι. Τα καλλυντικά της Λένγκας που αποτελούν μια καινοτομία για τα ελληνικά πράγματα έχουν την σφραγίδα και προφανώς, την τεχνογνωσία της οικογενειακής επιχείρησης Κτήμα Αβαντίς.

Στο site διαβάζουμε: «Ονομάζομαι Λένγκα Γρηγοριάδου και μαζί με τον σύζυγό μου Απόστολο Μούντριχα έχουμε το Οινοποιείο Κτήμα Αβαντίς στην Εύβοια.
Οι καταπράσινοι αμπελώνες μας, η στροφή σε πιο φυσικά καλλυντικά λόγω της εγκυμοσύνης στα δίδυμα παιδάκια μου και οι σπουδές μου γύρω από το αμπέλι και το κρασί, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την δημιουργία της σειράς Lenga Grape Spa.
Έχω εσωκλείσει στα προϊόντα μου – τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά δραστικά συστατικά. Οι αποτελεσματικές αντιοξειδωτικές φόρμουλες, οι πλούσιες φυσικές συνθέσεις, οι πολυτελείς υφές και οι μεθυστικές μυρωδιές σταφυλιών, είναι όλα όσα επιθυμεί η κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά την εμφάνισή της, όπως άλλωστε και εγώ
».

Ας επιστρέψουμε, όμως, στο προϊόν. Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο που χρησιμοποιείται και από άνδρες – οι πιο πιστοί οπαδοί του- είναι ένα αφρόλουτρο ( που κυκλοφορεί και διατίθεται στη συσκευασία των 250ml) με πολυφαινόλες σταφυλιού & Ω6 λιπαρά οξέα. Βοηθάει στην ενυδάτωση, στην ευεξία και την αναζωογόνηση. Ειδικότερα, είναι ένα πλούσιο αφρόλουτρο με δροσερό άρωμα σταφυλιού και μεταξένια αίσθηση που ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Περιέχει πολύτιμα Ω6 λιπαρά οξέα από έλαιο σταφυλιού που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος καθώς και φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά από εκχύλισμα σταφυλιού που προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Κλείσιμο

Πρώτη δημοσίευση: IdeasLab
To IdeasLab (ideaslab.today) είναι ένα Εργαστήριο Ιδεών για την Έξυπνη & Δημιουργική Οικονομία που διευθύνεται από τον δημοσιογράφο Κώστα Τσαούση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης