Έρχονται και ηλεκτρικά Jeep

Έρχονται και ηλεκτρικά Jeep

Η Jeep παρουσίασε πρόσφατα τα Renegade, Compass και Wrangler σε υβριδικές plug-in εκδόσεις και έχει στα πλάνα της την παρουσίαση αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων στο άμεσο μέλλον.

Jeep_Electric_boi_2

Έχοντας ως στόχο την παρουσίαση 10 «εξηλεκτρισμένων» μοντέλων  (αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών- υβριδικών plug in) έως το 2022, η Jeep προχωράει σε ένα σχέδιο που θα την φέρει σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις τάσεις της εποχής. Μετά την παρουσίαση των plug-in υβριδικών Renegade, Compass και Wrangler, η Jeep –δια στόματος του Προέδρου της Christian Meunier- προχωράει με την εξέλιξη αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων που θα ολοκληρώσουν το προφίλ της εταιρείας για την επόμενη μέρα στις παγκόσμιες αγορές.


«Κάθε χρόνο κάνουμε κάποια βήματα προόδου ως εταιρεία» δήλωσε ο Meunier σε συνέντευξή του και συνέχισε λέγοντας πως «είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν για να εξελιχθεί το προφίλ της μάρκας και να γίνει απόλυτα μοντέρνο προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη του παρουσία για τα επόμενα 80 χρόνια από τώρα. Ήδη προχωρούν πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα προς αυτή την κατεύθυνση και ένα από αυτά είναι και η δημιουργία αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης