Toyota Corolla TREK: Με «crossover» χαρακτήρα

Toyota Corolla TREK: Με «crossover» χαρακτήρα

Η Toyota παρουσιάζει για πρώτη φορά την Corolla TREK που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την διάσημη εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων, όντας ένα μοντέλο με κάποιες off-road λεπτομέρειες.

190924121212_toyota-corolla-2019-trek-gallery-027-full-731616-chariatis1000a
Η Ιαπωνική εταιρεία χρησιμοποίησε ως βάση την station wagon έκδοση του best seller της, τροποποιώντας την σε αρκετά σημεία, τόσο σε ότι αφορά την αισθητική, όσο και την ουσιαστική πλευρά. Ένα από τα σημαντικότερα αφορά την αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 20 mm, δίνοντας το δικαίωμα της κίνησης και σε μη ασφαλτοστρωμένες διαδρομές. Η Corolla TREK γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμη χάρη στις αλουμινένιες εμπρός και πίσω ποδιές, στα μαύρα προστατευτικά πλαστικά, στα LED φωτιστικά σώματα και στις νέας σχεδίασης 17 ιντσών ζάντες.

Στο εσωτερικό η εικόνα δεν έχει διαφοροποιηθεί, με κυρίαρχα στοιχεία την διχρωμία στην ταπετσαρία, τις ξύλινες λεπτομέρειες και την ενσωματωμένη έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τα γνωστά από την πεντάθυρη έκδοση σύνολα των 1,2 λίτρων (116 PS), καθώς και τα υβριδικής τεχνολογίας των 1,8 και 2,0 λίτρων, με 122 ή 178 ίππους. Η πρώτη εμφάνιση της Toyota Corolla TREK πραγματοποιήθηκε στον ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta), ως μοντέλο υποστήριξης της ομάδας Trek-Segafredo.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης