H ψηφιακή Ferrari του Gran Turismo 7

H ψηφιακή Ferrari του Gran Turismo 7

H Ferrari παρουσίασε το νέο της virtual μοντέλο Vision Gran Turismo που θα είναι διαθέσιμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

221128072332_FERRARI-VISION-GRAN-TURISMO-1

Όπως περιμένει κανείς από ένα εικονικό μοντέλο που θα πρωταγωνιστήσει στο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo 7 και για το οποίο δεν υπάρχει φυσικά κανένας περιορισμός, η νέα Ferrari Vision Gran Turismo έχει φουτουριστική εμφάνιση.

Ταυτόχρονα διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν στα αγωνιστικά μοντέλα της μάρκας των δεκαετιών του ’50 και του ’60 και πιο συγκεκριμένα από τις 330 P3 και 512 S.

O διπλά υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας των 3,0 λίτρων προέρχεται από την 296 GTB, που για την περίσταση και από τη στιγμή που όμως είπαμε δεν υπάρχουν όρια ρύπων η ισχύς του ξεπερνά τους 1.000 PS (πιο συγκεκριμένα 1.030 PS), ενώ οι τρεις συνολικά ηλεκτρικοί κινητήρες συμβάλλουν επιπλέον 326 PS.

Το κιβώτιο των 8 σχέσεων προέρχεται από τo μονοθέσιο της F1, όπως και η μπαταρία και η έτσι η Ferrari ανακοινώνει πως τα 0-200 χλμ./ ώρα έρχονται σε λιγότερα από 5,0 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ ώρα.

Τη νέα Ferrari Vision Gran Turismo θα μπορεί να την «κατεβάσει» κανείς στις παιχνιδομηχανές Playstation 4 και 5 από τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν από τις 15 Δεκεμβρίου.

Επίσης από τις 23 Δεκεμβρίου ένα μοντέλο της Vision Gran Turismo, σε κανονικές διαστάσεις θα βρίσκεται στο μουσείο της μάρκας στο Μαρανέλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης