Το Nissan Juke του Batman

Το Nissan Juke του Batman

Σε συνεργασία με τη νέα ταινία "The Batman", η Nissan παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του Juke.

Nissan-juke-kiiro-batman-2
Η Nissan βάζει το κλίμα τους σινεφίλ μέσω μιας ειδικής έκδοσης του Juke, με τον κωδικό “Kiiro”.  Η ιαπωνική εταιρεία ενισχύει την «επιθετική» όψη του Juke, ντύνοντας το αμάξωμά του με Ceramic Grey, την ίδια ώρα που η οροφή και οι πλευρικοί καθρέφτες είναι φινιρισμένοι σε μαύρο χρώμα, διανθισμένο με άσπρα γραφικά.

Η ονομασία “Kiiro” -στα ιαπωνικά σημαίνει κίτρινο- οφείλεται στη προσεγμένη χρήση του εν λόγω χρώματος σε διάφορα σημεία του εξωτερικού, όπως είναι οι προφυλακτήρες, αλλά και τα πλαϊνά μαρσπιέ.

Το δυναμικό χαρακτήρα του Juke ενισχύουν και 19άρες μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου, όπως και η διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό έχει γίνει εκτενής χρήση μαύρων υφασμάτων, και ειδικά στα καθίσματα, τα οποία επίσης κοσμούνται από καλαίσθητες λεπτομέρειες από συνθετικό δέρμα, μαύρου και γκρι χρώματος. Ξεχωριστό άρωμα, επίσης, παρέχουν και οι κίτρινες ραφές στα καθίσματα, στο ταμπλό, στο εσωτερικό των θυρών, αλλά και στην κεντρική κονσόλα, στην οποία εδρεύει και μια αλουμινένια πλακέτα, με ενσωματωμένη την ονομασία της έκδοσης.



Η οθόνη αφής 8,0” δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό υποστηρίζοντας το σύστημα πολυμέσων NissanConnect που είναι συμβατό με Anroid Auto και Apple CarPlay, υποστηρίζοντας, παράλληλα, τις υπηρεσίες Google Assistant/Amazon Alexa, και παρέχει πρόσβαση στους χάρτες TomTom 3D & Live Traffic.

Πρόκειται να παραχθούν 5.000 μονάδες του Juke Kiiro, προς το παρόν παραμένει άγνωστο το αν θα δούμε το συγκεκριμένο μοντέλο και στην ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης